Årsag til stikkende smerter?

Jeg har rigtig mange smerter i arme og ben, det føles, som om musklerne presser på. Har stikkende og brændende smerter, og er meget øm i ryggen også. Har du nogen ide om, hvad det kan være?

Den ømme

 


 

Det lyder, som om der skal laves en grundigere journal på dig for at kunne svare dig ordentligt. Men i kinesisk medicin vil der altid være en stagnation, når du har ondt på den måde, du beskriver.

Stagnation betyder stase, altså at “noget” står stille, sander til. Dette “noget” kan være energi eller blod.

Akupunktur vil så hjælpe dine organer med at få gang i det frie flow af energi/blod.

Du kan selv gøre dette: blid motion, yogaøvelser kan være gode, gå ture osv. altså motion, der ikke stresser dit system. Tænk meget over, hvad du elsker af bevægelse.

Og så er der to store flow-punkter du kan give akupressur. Punkterne er på begge hænder og fødder. Tryk og massér der nogle gang hver dag.

Jeg håber, du får det bedre.

Med venlig hilsen

Catrine Marcussen, akupunktør og bevægelsespædagog

3 kommentarer

 • Kamma Jnsen siger:

  Hej.
  Tror du at akkupunktur kan hjælpe mod underliv. Jeg har haft det siden sidste sommer. Først var der bakterier i urin, som jeg fik premcelin for 2 gange først. Så er jeg blevet undersøgt ved egen læge, da det var som om det hele faldt ud, hvis du ved hvad jeg mener. Herefter til gynegælog hvor hun var meget grundig, celleprøve mm. Stadig ondt. Så på sygehus med div vandprøver, scanning af mave, og senere scanning oppe i blære. Det var som om det var knive der skar oppe i blæren, især når jeg vågnede om natten. Derefter til lægen igen, hvor han gav mig nogle piller mod overaktiv blære. De har hjulpet på mine smerter, men jeg har stadig ubehag som om der er noget der trykker på blære. Meget ubehagelig. Jeg fatter det ikke får endda Vagifem 2 gange om ugen. Jeg er 70 år, så det er ikke noget med overgangsalder. Jeg vil så gerne høre din mening
  Mvh Kamma Jensen

 • jette siger:

  Hvor sidder de 2 store flow-punkter, som man kan give akupressur – hvad hedder de ???

 • Elsebeth siger:

  Magnesium citrat vil også afhjælpe problemet

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *