Mad

Æggewrap med spidskålsfyld og laks

24. april 2015

En let og lækker ret med fokus på sunde fedtstoffer og masser af mæthedsfølelse.

Til 1 person

 

Du skal bruge:

2 æg

1 bæger æggehvider

2 spsk mælk

Salt

2 spsk olivenolie

Fyld:

100 g spidskål

150 g gulerod

1 håndfuld bredbladet persille

1 spsk pesto af oliven- eller rapsolie

1-2 spsk sojasauce (kan udelades)

50 g røget laks

Evt.: tørristede nigellafrø og lucernespirer til pynt

 

Sådan gør du:

Pisk æg og hvider sammen med mælk og lidt salt.

Varm fedtstoffet op på en pande. Steg din æggewrap ved svag varme.

Snit kålen fint, og skær gulerod i tynde skiver. Hak bredbladet persille, steg det hele i pestoen på en pande, og tilsæt sojasauce.

Server wrappen med fyldet, og pynt med laks og evt. nigellafrø og bønnespirer.

 

Det får du:

Protein: fra æggehvide og laks

Fiber: fra spidskål og gulerod

Monoumættet fedt: fra æggeblomme, pesto, olie og laks

Omega-3: fra laks

 

Fra bogen ‘Diabeteskuren – Spis dig rask af’ Alice Appel Hartvig og Majbritt L. Engell.

Forrige artikelSukkerfri sodavand gør dig fed

Næste artikelCamille Jones: “Jeg måtte omdefinere min drøm”

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.