Åndenød efter antibiotika?

Jeg har været under behandling af antibiotika i ca. ½ år. Er færdig nu. Har i den seneste måned lidt under tiltagende slimhoste (hvidt). Anfald kommer typisk aften og morgen og varer ca. ½ – 4 timer.

Jeg er lungeundersøgt med røntgen, har fået taget blodprøver, er lyttet til. Intet tyder på at være unormalt i forhold til min alder (75år).

Men i løbet af samme ½ år er mine evner til at udføre fysisk aktivitet, d.v.s. arbejde eller bevægelse, reduceret til, at blot jeg går 10-20 meter, ryger pulsen op, og jeg får åndenød.

Min egen læge kan ikke ikke give mig et bud på, hvad jeg fejler, kan du ? Kan det evt. være en psykisk reaktion?

J

 


 

Tak for mailen. Jeg tror bestemt ikke, at der er tale om en psykisk reaktion, men om en overvækst af candidasvampe i dine luftveje samt i maven og tarmene.

Antibiotika ødelægger den normale sammensætning af tarmbakterierne, så skadelige bakterier og svampe, som f.eks. candidasvampe, kan trives og vokse. De klistrer sig til dine slimhinder og irriterer dem, så de hæver og danner slim.

I tarmene gør de tarmen utæt, så der kan opstå allergi og evt. astma.

Jeg vil stærkt anbefale dig at gå i gang med at få genopbygget en sund tarmbakterieflora med probiotika, f.eks. sunde mælkesyrebakterier. Der er mange ting, der kan modvirke candida, blandt andet olivenbladsekstrakt, f.eks. Olivir.

Candidasvampe danner også gifte, der påvirker både nervesystemet og resten af kroppen med træthed, muskelsmerter mm.

Mange gode hilsner

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*