Boller med øl, rosiner og valnødder

Ren hygge med lækre glutenfri boller fra Naturlis egen madskribent.

12 stk.

Du skal bruge:

2 dl. mørk glutenfri risøl

3 dl. vand

15 g. loppefrøskaller

1 tsk. salt

1 tsk. bagepulver

1 tsk. carob

50 g rosiner

75 g valnødder

170 g boghvedemel

60 g amarantmel

100 g brun hirsemel

50 g glutenfri grovvalsede havregryn

Sådan gør du:

Udblød skallin i øl og vand i ca. 10 minutter.

Afvej imens de tørre ingredienser og hak valnødderne groft. Bland alle ingredienserne med skallin, vand og øl og rør det hele godt sammen. Brug evt. hænderne.

Form bollerne (det gøres lettest med fugtige hænder) og pensl dem med olivenolie. Bages ved 200 grader i 30 minutter.

 

 

Flere tips og svar fra Trine

Trine Vesteraa er kostvejleder og har lavet opskrifterne på de næste sider. Trine er en af vores nye brevkasseskribenter på Naturli, hvilket betyder, at du fremover kan spørge hende om alt muligt vedrørende kost på naturli.dk/sporgtrine.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*