Creme mod karsprængning?

Jeg har en tydelig lille karsprængning på næsen og et par stykker i hver næsekrog. Jeg har tidligere fået nogle fjernet med laser, men det er smertefuldt i ansigtet, dyrt og ikke risikofrit.

Jeg har fået anbefalet Cosborg Hemoven Face Cream, men den er desværre taget af markedet. Jeg har prøvet forskellige andre håndkøbs- og ansigtscremer, men uden noget resultat. Blandt andet Avene og Skin Doctors.

Findes der dog ikke et produkt, der kan fjerne, eller i det mindste væsentligt mindske tydeligheden af disse kar. Jeg har læst hestekastanje virker sammentrækkende på blodkar?

Jeg er så ked af, at jeg må bruge en del makeup for at dække dem.

Tak for en god brevkasse.

Venlig hilsen

B


 

Mange tak og tak for spørgsmålet. Det er faktisk ikke helt nemt med karsprængninger, men dog muligt. De bedste resultater har jeg set med elektro-kosmetik af dygtige kosmetologer.

Men du ville også kunne vælge hestekastanje indefra. F.eks. Aesculaforce fra Vogel, fordi det netop også har en sammentrækkende effekt på kapillærerne. Udefra har Anne Marie Børlind en serum, der også er særlig udviklet til at sammentrække kapillærerne. Den hedder Facial Firming Gel, som både aktiverer blodtilførslen i blokerede kapillærer og formindsker hudens porestørrelse. Effekten ses fuldt efter 28 dage. Påføres morgen og aften.

Børlind har også en maske, der reducerer mængden af sprængte kapillærer og hudrødme – LL Regeneration Vital Cream Mask. Et pænt tykt lag på ansigt, hals og evt. decolleté (den tynde hud over brystet) og efter 10-15 min. smøres det overskyende crememaske ind i huden.

Pøj pøj – og synes du ikke, det virker nok, så vend gerne tilbage.

Bedste hilsner

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*