Cremer til pigmentpletter og hårstop?

Kender du til mærket Organic Elements ? Jeg er stødt på det, da jeg søgte på creme mod pigmentpletter, og fandt denne: Organic Elements ef 40 c Biosurge. Men kan ikke finde en hjemmeside med oplysninger om produkterne. Er ikke sikker på hvad den egentlig indeholder.

Lige et spørgsmål til. Kender du til de der Hår Stop-cremer? Har set dem i Helsemin, men er lidt skeptisk.

Med venlig hilsen CJeg kender til mærket, men har ikke selv haft det i hænderne og kan dermed ikke udtale mig om virkningen. Det har heller ikke været muligt for mig at finde en fuld INCI over produktet, men prøv at gå ind på den danske hjemmeside, www.organicelements.dk og skriv til importøren. Jeg er sikker på, at de kan hjæpe dig.

Derudover så vær klar over at der ikke findes et “viskelædder” som kan fjerne pigmentering med et snuptag, så hav realistiske forventninger. Jeg har fra en pålidelig hudlæge hørt, at det kræver fem år uden udsættelse for uv-stråling, hvis du vil helt af med din pigmentering, dvs ingen strandture, sejlture, skiferier eller anden udsættelse for solens stråler. Og det er jo, om ikke urealistisk, så ihvertfald udsigten til et temmelig trist liv. Der er heldigvis flere og flere serier, også naturlige, der laver produkter der mindsker pigmentering, f.eks. engelske REN og australske Jurlique.

Jeg har ikke nogen erfaring med hårstop-produkter. Hårvæksten styres af vores kønshormoner, derfor oplever vi øget/ændret hårvækst, når vores hormonbalance ændrer sig (f.eks. pubertet, graviditet, overgangsalder osv). Om det er muligt at påvirke dette udefra med produkter, tvivler jeg lidt på, ihvertfald tænker jeg, at det er noget, der tager lang tid at opnå et tilfredsstillende resultat med. Jeg har derimod gode erfaringer med epilering, laser og voksbehandlinger til at mindske hårvækst. Måske du kan spørge om mere information om ingredienser og virkning og så bruge din sunde fornuft til at vurdere, om det kan have en virkning på dig. Held og lykke,

Mange hilsner

Katja

 

1 kommentar

  • kira siger:

    TRX2 for hårtab ​​behandling!

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *