En konstant tilstoppet næse?

Når jeg ligger lavt med hovedet om natten, trækker jeg fint vejret gennem begge næsebor, men når jeg står op, stopper min næse. Jeg starter derfor om morgenen med saltvand til indsugning i begge næsebor. Senere på dagen bruger jeg Budesonid (binyrebarkhormon til inhalation, red). Lige lidt hjælper det. Jeg føler, jeg går i en ”ostesklokke”.

Jeg har meget svært ved at udtale nasallyde, og min tale bliver tit uforståelig. Jeg er i en priktest blevet testet negativ, og jeg er i 2015 blevet opereret for skæv næse. Det hjalp kun i kort tid.

Kan det være medicinen, vitaminpillerne, fiskeolien eller kaffen?

Peter

 


 

Når det går fint om natten, når du ligger ned, må der være mistanke om, at det er noget, du spiser eller drikker, det er galt med. Der kan være noget i medicinen eller i vitaminpillerne, du ikke kan tåle.

Du kan jo holde pause med det ene efter det andet og se, om det er synderen. Jeg tror ikke, det er fiskeolien eller kaffen, men jeg kan have mistanke til, at det kan være mælk, der godt kan få slimhinderne til at hæve.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen, læge og sundhedskonsulent

1 kommentar

 • Henning Rolapp siger:

  Er det snot der stopper din næse ?
  En C-vitaminkur stopper og renser for snot. Måske op til 2 gram i starten.
  og sikkert også D-vitamin.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *