Er knuder på lårene aluminiumsallergi?

Jeg har en datter, der lige er fyldt 2 år. Hun har den sidste uge været ret ramt af mellemørebetændelse og hoste og er på penicillin.

I dag opdagede jeg to knuder i hendes venstre lår lige under hoften, de sidder under huden og kan bevæges. Har ikke lagt mærke til dem før.

Hun har igennem lang tid (måske et års tid) været plaget af periodevis kløen og eksem i samme område på begge lår. Læser lidt om det på nettet og kommer i tanke om en bekendt, hvis barn har aluminiumsallergi efter vaccination.

Er det noget du kender til? Og hvad gør man i så fald videre?

Skal til lægen på onsdag, men erfaringen siger mig, at det er godt at have undersøgt tingene lidt selv.

På forhånd tak for hjælpen

S

 


 

 

Det kunne desværre godt lyde til, at din datter er blevet ramt af aluminiumsallergi, som typisk kan opstå efter en vaccination. Knuder under huden og kløe er netop symptomer på det.

Derudover bliver immunforsvaret også ramt.

Det er rigtig godt, at du skal til lægen, da man faktisk kan få erstatning, så jeg synes helt bestemt, at du skal drøfte det med lægen.

Derudover er det en rigtig god idé, som du gør nu, at overveje, hvordan du kan hjælpe din datter, da der ikke i det etablerede system findes en egentlig behandling.

Jeg vil anbefale, at du hjælper din datters krop til en forsigtig udrensning.

Først og fremmest handler det om at give kroppen de optimale betingelser for, at kroppens egne afgiftningssystemer virker. Det gør I ved at tanke hende optimalt op med gode vitaminer, mineraler osv.

En rigtig god måde at give kroppen en infusion af gode næringsstoffer er via friskpressede juicer af grøntsager og frugt.

Jeg vil anbefale jer at købe en juicemaskine, hvis I ikke allerede har det. Lav nogle lækre juicer af blandende grøntsager og frugter. Find evt. inspiration i juicebogen: ‘Flydende magi til børn’.

Derudover skal hun have et godt vitamin/mineraltilskud f.eks. Omnimini, plus ekstra D-vitamin så hun får i alt ca. 25 mcg dagligt. Giv det gerne på sprayform, der optages rigtig godt. Hun har også brug for optimalt tilskud af essentielle omega 3-fedtsyrer, så giv hende et god fiskeolie som f.eks. Nordic Naturals. Den findes både flydende og i små tyggekapsler.

Og så er det selvfølgelig rigtigt vigtigt at optimere fordøjelsen mest muligt, da den spiller en stor rolle i afgiftningen. Giv et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier, som har en stor betydning for hele kroppens sundhed. Og ikke mindst en god og fiberrig kost.

For at optimere afgiftningen vil jeg også anbefale et tilskud af Chlorella, som er en afgiftende alge. Chlorella må gerne gives til børn og har vist at kunne medvirke til at opbygge et stærkt immunforsvar.

Hvis din datter kan sidde stille en 20-minutters tid, mens I måske læser en bog eller andet, så vil jeg også anbefale jer at hun får et par behandlinger med et D-tox fodspa. Man kan købe et selv eller finde en behandler, som har det i sin klinik. På den måde kan man effektivt hjælpe med udrensningen.

God bedring med din datter.

Med kærlig hilsen

Anette Straadt, sundhedsplejerske

2 kommentarer

 • Kirsten Maise Pedersen siger:

  Hej Anette. Du nævner Chlorella. For Elektro Hyper Sensitive, hvor der ofte ses en nedbrydning af blod- hjernebarrieren, er det vigtigt at udrense, hvis der er evt. tungmetaller. På vores fb-medlemsside var der for nylig en tråd om Chlorella, Spirulina mv., hvor problemet var, at bla Chlorella ikke har nogen bæreevne i forhold til at transportere tungmetallerne UD af kroppen. Der blev nævnt nogle andre og bedre – det ene hed vist noget med Cutler? Hvad er dine tanker om det? Det er mennesker, som af bydende nødvendighed har måttet afprøve og sætte sig ind i tingene og hvad der virker, fordi der – som du også nævner – ikke er nogen hjælp at hente i det off. sundhedssystem. Blev selv anbefalet Chlorella, da jeg fik udskiftet amalgamplomberne, fordi det jo skulle være så godt…

 • Trine Bak siger:

  Hej Annette
  Jeg tænker, at Selen også er noget moderen skal være opmærksom på, at barnet får tilstrækkeligt af. I mit arbejde som kinesiolog har jeg desuden fundet E-vitamin meget anvendelig i forbindelse med forgiftning af tungmetaller, bl.a. i forbindelse med amalgam. Jeg kan desuden anbefale et homøopatisk produkt fra Dr. Reckeweg, der hedder R60, og som booster kroppens evne til selv at rense blodet for urenheder. God bedring til den lille.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *