Er kolloidt sølv farlig?

Du skriver om kolloidt sølv som alternativ til antibiotika. Har så lige læst en del om, at det vil være skadeligt for organismen at indtage kolloidt sølv i nogen form, da det vil oplagres i kroppen og aldrig kan forsvinde. Hvad skal jeg så tro på, for det lyder jo rigtig godt med kolloidt sølv, at det kan hjælpe på mange ting? Men får man mén af det, er det knap så godt! 

 

Den forvirrede

 


 

Tak for mailen. Kolloidt sølv er et naturligt antibiotikum, som er uden bivirkninger, når man ikke overdriver indtagelsen vildt meget.

Det kolloide sølv optages i mikroorganismerne og ødelægger deres kemiske processer, så de dræbes. Samtidig medfører den måde, sølv-ionerne virker på, at mikroorganismerne ikke kan mutere eller blive resistente. Kolloidt sølv kan man ikke blive forgiftet af. Det ophobes heller ikke i kroppen, men udskilles løbende. Sølv er godkendt til brug i mad.

Kolloidt, også kaldet ioniseret sølv angriber kun de skadelige bakterier, men påvirker ikke de gavnlige bakterier i vores tarmkanal, da det opsuges i maven og den øverste del af tyndtarmen.

Den bedste måde at tage kolloidt sølv på er at tage en teskefuld kolloidt sølv 3-4 gange dagligt og holde det i munden nogle minutter. Man kan derefter gurgle med det og synke det. Det medfører en hurtig optagelse i blodet og er blandt andet med til at modvirke betændelse i tandkødet (paradentose). Man kan også spraye kolloidt sølv i halsen. For en sikkerheds skyld er det bedst at indlægge pauser i brugen af kolloidt sølv, og man skal altid forsøge at finde årsagen til, at det kan være nødvendigt at bruge kolloidt sølv, og at gøre noget ved den.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen


4 kommentarer

 • Jytte Skov siger:

  Jeg har med stor interesse læst om kolloidt sølv og har en kollega der indtager dette middel mod fisteldannelse efter operation for brok der desværre mislykkedes.
  Jeg har selv begyndende psoreasisrelateret leddegigt og indtager forfærdelige mængder af Metrotraxat for dette. Mit spørgsmål lyder om kolloidt sølv kunne hjælpe mig. Har ligeledes erfaret at midlet er godkendt i Sverige.
  Vil se frem til et svar på denne mail.
  Tak!

  • Malene Tonnung siger:

   Kære Jytte, hvis du har et spørgsmål, er du nødt til at spørge i vores brevkasse, hvor du vælger den brevkasseskribent, du gerne vil spørge. Gå ind i brevkassen og klik på den røde ‘Har du et spørgsmål?’ – så kan du vælge mellem vores skribenter.

 • Berith Zenia Fagergaard siger:

  Jeg stiller mig kritisk i forhold til indtagelse kolloid sølv.
  Det gør jeg fordi at sølv er et metal som andre metaller der kan ophobe sig i kroppen. Er man belastet af tungmetaller i forvejen, ville jeg ikke indtage kolloid sølv ioner, men i stedet indtage i homøopatisk form, som jeg i øvrig har gode erfaringer med.
  Metaller kan nemlig når de ophobes, sætte sig i fedtvæv, hjernevæv, nervevæv, organer og bindevæv, – på samme måder som f.eks. bly, cadmium, amalgan mv.

  Hvornår er for meget for meget?

  Jeg tænker på når jeg ofte læser om det fantastiske kolloid sølv, som ingen grænser har, at det bliver anbefalet i uanede mængder.

  Når sølv i stedet indtages i homøopatisk form, hvor der ingen molekyler er, er det langt mildere indtage og med mindre risiko..

  De bedste hilsner
  Berith Zenia Fagergaard

 • Merete svanhardt siger:

  Danmark delt i to lejre , dem der tror og dem der ikke tror , jeg tror på holistiske læger og lægemidler til trods for lige siden halvfjerdserne er fra 1948 blevet kaldt uansvarlig , mine børn blev ikke fyldt med pencelin og andet medicin de fik lov til at blive forkælet når de var syge , jeg troede heller ikke på at P piller var Guds gave til kvinderne . Carsten Vagn Hansen love you

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *