Er mineraltilskud nødvendigt?

Jeg har med stor interesse købt og læst din bog “Maven din bedste ven”. Jeg har et spørgsmål: jeg er begyndt at tage LongoVital om morgenen samt islandsk torskefiskeolie og Vita biosa. Jeg kan se, at der ikke er mineraler i Longo Vital – får jeg så det, jeg har behov for – dvs. B12 og mineraler, eller bør jeg tage tilskud af dette, f.eks. om aftenen?

Jeg spiser ret sundt – havregryn om morgenen og masser af grønt og fisk og af og til lidt fugl og kød.

Gitte

 


 

Der er selen i LongoVital, men ellers er det sparsomt med mineraler, som du først og fremmest skal have fra grønt. Det er imidlertid vigtigt, at man får nok af alle de mineraler, som kroppen har brug for, og de er også med til at holde kroppen basisk, hvilket modvirker mange sygdomme.

Mange mennesker mangler magnesium, der sammen med D3-vitamin og K2-vitamin er med til at sikre optagelsen af kalk og indbygningen i knoglerne. En god produktion af mavesyre er også vigtig, blandt andet for optagelsen af B12-vitamin. Så du kunne, for at sikre dig bedst muligt, tage et tilskud af mineraler, f.eks. i form af Berthelsens mineraler. Det er bedst at tage mineraltilskud om aftenen.


Mange gode hilsener

Carsten

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*