Opskrifter

Grillet avocado med røget tofusalat

25. september 2009

Grillmad er ikke kun for kødspisere – prøv f.eks. at smide avocadoen på og server med lækker salat

Til 2 personer

1 avocado

SALAT 200 g røget tofu ½ gulerod ½ rødløg ½ peberfrugt 1 spsk finthakket, frisk oregano

DRESSING 1 spsk olivenolie 1 tsk hvid balsamico ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt ½ tsk Lene Hansons krydderpeber 1 tsk stødt chili

Skær avocadoen i 2 halve, og fjern stenen. Læg avocadoen på grillen med kødsiden nedad, og lad den grille i 1-2 minutter.

Hak tofuen, skræl guleroden, og skær den i strimler. Hak rødløg og peberfrugt fint. Bland tofu, gulerod, rødløg, peberfrugt og oregano sammen.

Bland alle ingredienser til dressingen, og hæld den over salaten.

Læg salaten i de halve avocadoer, og pynt med valgfrit kryddergrønt.

Fra bogen “Fyr og Flamme – grill med Lene Hansson”

Forrige artikelGrillet tun med mangosalsa

Næste artikelTomatsalat med gedeost

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.