Til 2 personer
25 g semisoltørrede tomater 3 cm porre 2 kyllingefileter uden skind 1 spsk oliventapenade fra glas (eller lav den selv, se herunder) ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt ½ tsk Lene Hanssons krydderpeber
SAUCE 2½ dl sojafløde 2 spsk grovkornet dijonsennep 1 spsk finthakket, frisk rosmarin 1 tsk palmeolie ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt
OLIVENTAPENADE 200 g kalamataoliven 1 spsk kapers Saft af ½ citron 2 tsk olivenolie 2 ansjosfileter 1 tsk friskknust sort peber 1 tsk hakket, frisk rosmarin ½ rødløg, finthakket 1 tsk salt
Hak de semisoltørrede tomater og porren fint. Skær kyllingefileterne op, så de kan foldes ud og blive dobbelt så store. Bank kødet endnu tyndere med en kødhammer. Smør nu kødet ”indvendigt” med oliventapenade, og drys porre, semisoltørret tomat samt salt og peber på. Rul nu hver filet sammen som en roulade, og sæt små kødpinde ind, så rullen holder sin form, når du griller den. Grill rullen 3-5 minutter på hver side. Skær i kødet, og tjek, om det er gennemstegt.
Lav saucen: Opvarm en pande på grillen, tilsæt sojafløden og sennep under omrøring. Kom til sidst rosmarin, palmeolie og salt i. Server saucen til kødet.
Lav tapenaden: Hak oliven og kapers groft, og hak rødløget fint. Kom alle ingredienser i en blender, og blend tapenaden til en tyk og cremet konsistens.
En blandet salat passer godt til retten.