Hjælp til at hele rift efter samleje?

Jeg har fået en rift under samleje, hvilket er normalt, eftersom jeg også tit kæmper med svamp som følge af antibiotika, da jeg har urinsvejsinfektioner ofte.

Riften plejer som regel at hele hurtigt, men den er der en hel uge efter nu og er utrolig smertefuld, der er også kommet nogle slags knopper, der også er ømme..

Skal jeg i behandling eller er dette her normalt og bliver bedre?

Den følsomme

 


 

Mange tak for spørgsmålet. Det må være utroligt generende, og jeg tror, jeg i første omgang vil råde dig til at gå forbi lægen og få kigget på det.

Fordi det lyder som et tilbagevendende problem, vil jeg også foreslå at tage mælkesyrebakterier i en periode for at stabilisere tarmfloraen efter antibiotika.

Hvis urinvejsinfektionerne også bliver ved, foreslår jeg Cantharon fra Allergica sammen med Urtepencil fra Naturdogeriet og gerne også tranebær kapsler. Dine slimhinder i hele kroppen kan styrkes med multivitaminer og havtorn evt. i en olie-blanding.

Olivenbladsekstrakt vil jeg også foreslå og Pefrakehl stikpiller til skeden som kur. Spørg gerne i din nærmeste helsekost.

Håber du får bugt med det ellers skriv gerne tilbage.

Bedste hilsner 

Tine Juul Andersen 

1 kommentar

  • Sonja Radeke Spalding siger:

    Olivenbladsekstrakt kan jeg kun se, man kan få i kapsler. Det lyder her som det skal smøres på.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *