Homøopati mod slim og træthed?

Hvad kan du anbefale af homøopatiske dråber mod slim/væske i ører og hals?

Jeg har ingen feber eller smerter, og der er ikke tale om betændelse. Jeg går som i en osteklokke og er meget træt. Er undersøgt hos hals-, næse- og ørelæge og egen læge for forhøjet blodtryk og stofskifteproblemer.

AB

 


 

I Kinesisk medicin er alt med øret ofte et nyreunderskud. Du kan selvfølgelig søge akupunktur for dette. Akupunktur kan også hjælpe med at dræne slim.

Du kan selv styrke nyren ved at drikke gyldenris te, holde din lænd varm, sove godt om natten og ikke gå for sent i seng.

Udflåd fra øret er, i min verden, slim. Det gælder for dig om at undgå at spise slimdannende fødeemner som f.eks.: Sukker, mælkeprodukter (alle – også skyr, creme fraiche, yoghurt mv.) hurtige kulhydrater, hvede, svinekød, peanuts, bananer, meloner, øl.

Desværre hjælper det sjældent at lave kostændringer halvt. Så vær konsekvent. Med at ændre kosten kan du nå langt.

Kosttilskuddet rosenrod kan være godt for din træthed.

Med venlig hilsen 

Catrine Marcussen, bevægelsespædagog og akupunktør

2 kommentarer

 • Annilillia Henriksen siger:

  Rigtigt gode råd. Jeg kan tilføje det homøopatiske middel “Ipecacuanha”. 10 dråber morgen, middag og aften kan virkelig opløse/løsne sejt slim. Det hjælper mig meget, da jeg har astma, astmatisk bronkitis og KOL (selvom jeg aldrig har røget i mit liv). (I “gamle dage” ved jeg, man brugte Ipecacuanha i hostesaft på apoteket).

 • Kirsten siger:

  Hvor kan man købe det??

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *