Hvad giver bumser under øjnene?

Jeg tror måske, du kan svare mig på noget, min læge ikke kan. Jeg har nu i ca. 4 til 5 uger haft et problem med små bitte bumser under mine øjne. De gør ondt og er nu også begyndt at komme på øjenlåget. De forsvinder efter en dags tid, og så kommer der en ny. Hvad kan det dog skyldes, jeg har aldrig haft det før?

Pia

 


 

Ja, det er da irriterende.

Umiddelbart tænker jeg nældefeber. Det er nemlig små knopper, der kommer og går. De kan komme af noget, du spiser, som giver en reaktion. Eller af overfølsomhed overfor kosmetiske stoffer.

Har du brugt en anden creme eller andet makeup, end du plejer? Al sort mascara indeholder nikkel, og det kan også være en reaktion på dette.

Helvedesild kan også komme i ansigtet, og det er smertefuldt.

Som akupunktør ville jeg se på hvilke meridianer, der er udslæt på. I dit tilfælde er det urinblære, mave og måske galdeblære, og så behandle på disse meridianer eller på de meridianer, der afbalancerer dem. Det er nemlig sådan, at selv om ingen ved, hvad man fejler, kan akupunktur hjælpe. Man behandler, “det man ser.” Og så er navnet/lægens diagnose lige meget.

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit job, pensionskasse eller lign., kan du få tilskud til/betalt nogle behandlinger. Sygesikringen Danmark giver tilskud uanset gruppe.

Det er da værd at undersøge. Ellers må en hudlæge se på din hud, der skal en henvisning fra din læge til.

Kh

Tine

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*