Hvorfor går jeg og vælter til en side?

Hvad vil min krop fortælle mig? Jeg falder sammen og kan ikke stå oprejst med ret ryg uden at støtte mig til noget. Jeg falder forover, når jeg går, hvilket medfører smerter i lænden, mellem skulderbladene, i nakken og i mine hofter.

Jeg har tendens til at falde mod højre ved gang. Min massør siger, at jeg har kraftig ophobning af affaldsstoffer i begge mine lår og en slags “knude” i højre side af lænden.

Jeg er blevet scannet og min rygsøjle fejler ikke noget udover slidgigt et par steder.

Symptomerne kom gradvist snigende for et år siden og har været næsten uforandret de seneste 8-9 måneder.

Hvad er det, min krop forsøger at fortælle mig?

JS

 


 

Dit spørgsmål kan være lidt svært, når jeg ikke har set dig, men umiddelbart tænker jeg, at der må være nogle muskler, der er alt for stramme. Når du beskriver, hvordan du falder forover, så tænker jeg, det må være vores dybe bækkenmuskel, der har noget af skylden. Den er også en lændemuskel, så ikke sært du har ondt der.

Går du foroverbøjet, vil du komme til at hænge i ryggen mellem skulderbladene og give nakken et knæk for at komme til at se frem for dig.

Alt dette er ikke noget, man kan se på scanninger mv., for det er i musklerne, det foregår.

Jeg kan varmt anbefale dig enten myoreflexterapi eller kranio sacral terapi. Jeg tror dette vil hjælpe dig langt mere end massage.

Du skal have din krop ind i muskulær balance igen.

Mvh 

Catrine Marcussen, bevægelsespædagog og akupunktør

1 kommentar

  • Birgit Nielsen siger:

    Jeg kan varmt anbefale kinesiologi, en metode, hvor man arbejder med musklerne, og det bevirker, at musklerne i begge sider af kroppen kommer til at trække ens, og holdningen bliver klart forbedret. Find en kinesiolog i nærheden af dig på Danske Kinesiologers hjemmeside: http://www.kinesiologi.dk

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *