Kan vi forebygge babys sygdom på ferien?

Jeg har en datter på 11 måneder. Vi skal ud at rejse snart. For første gang skal hun til udlandet. Hun har siden, hun var 3 måneder været forkølet og syg.

Jeg har ammet hende, siden hun blev født, men alligevel har hun været syg tit. Jeg vil prøve de forskellige ting, du anbefaler for at forstærke hendes immunforsvar. Men hvad kan du anbefale os, så vi kan passe bedre på hende i udlandet, da hun spiser af alt, og godt kan lide at putte alt i munden.

Jeg vil helst ikke have, hun bliver syg, mens vi er på ferie.

Mvh 

DB

 


Dejligt, at du har ammet din datter. Kan godt forstå, hvis det er frustrerende, at hun alligevel har været meget syg. Det kan handle om, at hendes fordøjelse måske er kommet lidt skævt fra start i forbindelse med fødslen, eller måske er din fordøjelse ikke helt optimal – og den har hun jo arvet efter dig.

Jeg ved selvfølgelig ikke, om det er sådan, det hænger sammen.

Det kan også være værd at overveje, om der er noget i hendes omgivelser, der kan give problemer – f.eks. skimmelsvamp i huset.

Der kan også være nogle fødevarer, som hun reagerer på – og som kan have givet problemer, også igennem ammemælken. For at finde frem til det og sammensætte en god kost, vil jeg anbefale at få individuel vejledning.

Under alle omstændigheder vil jeg anbefale jer at give din datter mælkesyrebakterier. Både, fordi det er super godt for hendes fordøjelse og dermed for hendes immunforsvar. Og også fordi I skal ud at rejse, og det derfor er godt at booste hende mest muligt. Vælg gerne et bredt produkt med mange forskellige bakterie-stammer i. Det kan f.eks. være Udo´s Probiotics Super Infant Blend.

I kan også forebyggende give det homøopatiske middel Infeksin. Hvis der skulle ske noget under ferien, kan I øge dosis til akut-dosis.

Vær selvfølgelig opmærksom på vandet og på rå grøntsager og frugt på ferien, som kan være skyllet i det lokale vand.

Husk også at nyde ferien! Håber den bliver skøn.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*