Annonce

Kølige Kakao ispinde

26 maj 2017

Da vi var børn, fik man ret sjældent is, og længslen efter kølige lækkerier var stor. Ingredienserne dengang var Oboy kakao-pulver og letmælk. Nu har vi videreudviklet opskriften, så den er blevet sundere og rigtigt N’Ice.

Til ca. 6 stk.

Udstyr: Isform og ispinde

 

Du skal bruge:

  • 6 dl plantemælk (f.eks. mandelmælk)
  • 4 spsk. kokospalmesukker
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 5 spsk. raw kakao-pulver
  • 1 dl af din favorit raw chokoladebar
  • Evt. krymmel: hampefrø, kakaonibs, guldstøv, tørrede hindbær, tørret havtorn.

 

Sådan gør du:

Pisk plantemælk, kokospalmesukker, vaniljepulver og raw kakaopulver til kakaomælk.

Hæld kakaomælken i isforme og stik en ispind i. Frys i minimum 5 timer.

Inden servering smelter du din favorit raw chokoladebar over et vandbad.

Dyp ispindende i den smeltede chokolade og drys øjeblikkeligt med krymmel, inden chokoladen stivner.

 

Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk

Annonce

Annonce

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*