Annonce

Kokoswok – lækkert og super hurtigt

25 september 2009

4 portioner + en rest til madpakken Denne ret smager altså bare så godt, og så er den færdig på et øjeblik!

200 g fuldkornspasta, f.eks. skruer eller rør 4 kyllingebryster skåret i tern (ca. 500 g) 1 spsk. olie 2 poser frosne wokgrøntsager (1000 g) 3 hvidløgsfed 2-3 tsk. grøn karrypasta 1 spsk. sukker 1 dåse kokosmælk Salt

Kog pastaen efter anvisningen på posen.

Steg kødet i olie først, så det bliver gennemstegt.

Lynsteg grøntsagerne med kødet. Hvis du synes, de frosne grøntsager afgiver for meget væde, hælder du det blot fra.

Tilsæt hakkede hvidløg, karrypasta, sukker og kokosmælk, og smag til med salt.

Vend pastaen i retten, varm igennem og servér.

Annonce

Annonce

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*