Konstante anfald af opkast?

Jeg skriver, fordi at vi nu igennem snart 3 måneder har været indlagt med vores datter på 3 år op til flere gange. Det begyndte
med, at hun kastede op og have feber,. Dette er nu en gentagelse minimum en gang hver uge, og det kommer bare lige pludselig ved, at hun begynder at fryse, miste appetitten. Det er ikke her gang, at hun har feber, men hun kaster op hver gang.

Hun er snart blevet tjekket i begge ender, og de kan ikke finde noget (gudskelov), men vi er jo så heller ikke blevet klogere, og det fortsætter desværre.

Vi er lige i dag kommet hjem fra sygehuset efter et par dage med 40 i feber og opkast i et halvt døgn. Hun er blevet testet for allergier, og der var ikke noget.

Hendes infektionstal er lidt for høje, men hun fik dræn i ørerne i tidligere, så tror det skyldes derfra. Lægerne er virkelig på
bar bund, og ja, det samme er vi.

Hun græder hver gang, hun ser en læge nu, og hun har ellers bare været så sej, men kan virkelig godt forstå, at hendes tålmodighed er ved at ophøre.

Vi er så desperate for at hjælpe vores datter med at få en normal hverdag, for hun savner virkelig at få en hel uge sammen med
sine venner i børnehaver.

Håber du har nogle vise ord.

Vh Henriette

 


 

Py ha, det er sørme en barsk omgang, I er igennem der …

Det lyder til at din datters immunforsvar er helt i bund. Jeg vil anbefale, at I booster hende så godt som overhovedet muligt for
at give kroppen alt det, den har brug for.

Først og fremmest selvfølgelig en sund kost. Godt med grøntsager – evt. i smoothies og friskpresset juice. Frugt og fuldkorn og sunde proteiner og fedtstoffer. Søvn er også vigtigt – gerne i fuldkommen mørke.

Så vil jeg anbefale, at I supplerer med en god kvalitets multivitamin og ekstra D-vitamin, så hun får 25 mcg om dagen i alt. En god multi er f.eks. Omnimini. D-vitamin kan hun suppleres med i form af dråber eller spray.

Så skal hun have et tilskud af mælkesyrebakterier. Bakterierne i tarmene er fundamentale for et godt immunforsvar og de fleste har slet ikke nok af de sunde bakterier. I kan købe tilskud også kaldet probiotika, som er specielt beregnet til børn.F.eks. Udo´s Choice Super Infant Blend. Det er pulver, som er nemt at drysse på maden.

Omega 3-fedtstoffer er også vigtige for immunforsvaret. Giv gerne en god kvalitets fiskeolie som Nordic Naturals. Den er nemmest at give som flydende. F.eks. i lidt kold juice.

Ud over de her ting, kan I booste hende ekstra med f.eks. Urtemix fra Bidro. Det indeholder bl.a. rød solhat, som styrker de hvide blodlegemer i kroppen.

Det lyder til at hun også døjer med ørene. Derfor tænker jeg, at der jo også godt kan være nogle intolerancer hos hende – selvom man ikke kan måle det som allergier. Jeg synes, I skal prøve en pause fra alle mejeriprodukter for at lade tvivlen komme hende til gode og hjælpe hende så hurtigt op på hesten igen som muligt. Så kan I altid prøve at introducere det igen og holde øje med, om der kommer nogle reaktioner.

Jeg vil også anbefale jer at læse mig bog: Naturligt Sunde Børn, der er udgivet på forlaget Aronsen. Har kan I få en masse vigtig viden om jeres datters immunforsvar, og hvordan I bedst støtter op om det.

Rigtig god bedring med jeres datter!

Bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*