Kosttilskud til børn efter sygdom?

For snart 5 år siden hørte jeg dig holde et inspirerende foredrag om børn og kost. Efterfølgende gav jeg mine børn Biogaia, til de var godt et år og Kindervital jævnligt. Desuden fik de fiskeolie (du anbefalede
nogle bestemte mærker), hvis ikke vi fik frisk fisk ofte nok (det gør vi for tiden).

Men efter noget tid (nogle år) tænkte jeg ikke så meget på kosttilskud, både fordi jeg “glemte det lidt”, og fordi jeg ikke syntes, mine børn har været særligt meget syge. Denne vinter har de f.eks. kun fået Bio Strath-dråber en gang om dagen (så jeg er “faldet lidt af på den”). Og det er gået fint (!?) … indtil min
ældste på 5 år blev syg i uge 6, og min yngste på 3 år er så blevet syg i denne uge.

Og nu er mit spørgsmål så: Når nu børnene er “blevet helt tømt” efter at have haft diarré, hvad skal jeg så “bygge dem op med” igen?

Hvad anbefaler du, jeg køber for at få dem friske igen? Jeg har selv af og til taget probiotika-kapsler – er
det noget i den stil, du vil anbefale mig til mine trætte børn uden meget energi og appetit?

Mange hilsner

fra Mette

 


 

 

Hvor er det dejligt at høre, at foredraget for 5 år siden har haft betydning og god effekt for jer. Det gør mig rigtig glad at høre. Og det er jo nogle rigtigt gode ting, du har valgt at gøre for dine børn.

Du har ret i, at det kunne lyde til, at de har brug for at blive tanket lidt op nu.

Jeg anbefaler, at de som basis (ud over selvfølgelig sund kost og god søvn) får en god multivitamin. Omnimini er et af de bedste bud lige nu i Danmark. Den er letoptagelig og indeholder f.eks. både K1- og K2-vitamin. Og så kan de fleste børn godt lide den.

Derudover anbefaler jeg at supplere op med D-vitamin, så de får i alt ca. 25 mcg dagligt. Det kan du f.eks. gøre med dråber eller spray.

Probiotika (mælkesyrebakterier) er også en rigtig, rigtig god ide! Ikke mindst fordi omkring 70 pct. af kroppens immunforsvar sidder i fordøjelsen. Og det er super effektivt at støtte op med de gavnlige bakterier, som de fleste af os får alt for lidt af.

Et godt mærke her er Udo´s Choise Probiotics Super Infant. Det er pulver, som er nemt at bruge, fordi det bare skal drysses på maden.

Det lyder som om I er godt dækket ind med fisk lige nu. Ellers er en god fiskeolie nemlig en rigtig god måde at supplere med det vigtige omega 3.

Bio Strath supplerer de her ting rigtigt godt, så det kan du meget fint fortsætte med.

Hvis du gerne vil sætte ekstra skub på, kan man også med fordel give en kur med homøopatiske dråber. Infeksin er et rigtig godt allround produkt, som både behandler og forebygger alle former for infektioner.

God fornøjelse med at tanke op og forebygge.

Hvis du gerne vil sætte dig rigtigt godt ind i dine børns immunforsvar, så vil jeg anbefale dig at læse min bog: Naturligt Sunde Børn, som er udgivet på forlaget Aronsen. Den handler netop specifikt om dette emne.

Den kan købes i boghandler og helsekosten og på Naturlishoppen.dk.

Bedste hilsner

Anette Straadt, Sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*