Må man blande urtedrik med andre tilskud?

Jeg er glad for at drikke Vita Biosa (fermenteret urtedrik med mælkesyrebakterier, red.) hver morgen. Men jeg er lidt i tvivl om, hvad man må tage sammen med?

Jeg har fået at vide, at det er en dårlig idé at tage vitaminer og mineraler sammen med, da det kan slå de levende bakterier “ihjel”? At man derfor bør vente en halv til en hel time med at tage kosttilskud.

Og hvordan forholder det sig med medicin, f.eks. mod ADHD?

Jeg tager også noget olie (hørfrø, kæmpenatlys o.lign.) Det går jeg ikke ud fra, at der sker noget ved at tage sammen med Vita Biosa? Og er det bedst at drikke det på tom mave, eller er det okay at drikke sammen med sin mad?

Det var vidst rigeligt spørgsmål …

På forhånd tak!

Den spørgende

 


Du kan sagtens tage Vita Biosa sammen med vitaminer og mineraler, for vitaminer og mineraler slår ikke mælkesyrebakterierne ihjel. Det er heller ikke noget problem at tage det sammen med dine olier.

Nogle har det bedst med at tage det til måltider, andre kan bedst lide det på tom mave, så det bestemmer du selv. Det vigtigste er, du får det taget!
Hverken jeg eller firmaet bag Vita Biosa har erfaringer med ADHD-medicin og Vita Biosa, men det skulle ikke være et problem.

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*