Naturlig hjælp mod vorter?

Vores søn på 1½ år har haft vandvorter, siden han var 1 år. Han har efterhånden en del på hele kroppen. Jeg har ikke lyst til at sende ham til hudlæge, da det er skrappe midler, de bruger.

Er der en alternativ behandling mod denne ubalance?

Venlig hilsen

Lise

 


 

Vorter er noget af det sværeste at slippe af med. Vorter er en virus i huden, og den er noget genstridig.

Der findes dog et homøopatisk middel: Thuja/Sulfur som er beregnet til vorter – også vandvorter. Der går nogle uger, inden man kan se, det hjælper. Efter 4-6 uger begynder vorterne at forsvinde. Fortsæt to uger efter de er væk.

Det er en rigtig god ide samtidig at styrke kroppen med C-vitamin, D-vitamin og også gerne det homøopatiske Infeksin, som virker bredt på infektioner.

Tænk også meget gerne på at give friskpresset juice og i det hele taget en sund og nærende kost. Hold igen med sukker, da det forstyrrer immunforsvaret.

Rigtig god bedring.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

2 kommentarer

 • Tara siger:

  Hej Anette.
  Min datter på 11 har ligeledes vorter og jeg har haft i tankerne at prøve med Thuja. Jeg vil dog gerne give hende sukkerkuglerne frem for dråber. I så fald er det Thuja uden Sulfur jeg kan få. Har du en vejledning til hvilken potens det så skal være i og evt dosis?
  Mvh Tara

 • Josefine siger:

  For os har det vist sig at rå løg gnedet på selve vandvorterne efter bad af vores 4 prige gjorde at vorterne meget hurtigt blev sorte og dannede tørre skorper og faldt af, hvilket vores pige slet ikke lagde mærke til. Der er dog andre som er dukket frem og derfor tror jeg at man skal behandle både udefra (løg) og indvortes med thuja og infeksin, så det vil vi kombinere med løg. Men ikke løg på hver dag, kun én til to gange i ugen og gerne en time før sengetid.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *