Naturlige midler mod svamp i stedet for medicin?

Findes der en naturlig behandling af svamp på hænder og fødder? Jeg har nu via hudlæge været gennem flere kure med Terbinafin 250 mg, senest en måned kombineret med at smøre med Lamisil. Men det kommer igen, og kløen i hænderne er stærk generende.

Håber du kan hjælpe.

Den irriterede

 


 

Jeg forstår virkelig godt, at det er stærkt generende. Der er bestemt ting, der er værd at prøve og nogle, som man har lige ved hånden.

Det er allerbedst, hvis du både gør noget inde og udefra samtidigt. Der findes en oregano-olie fra Impex Trading, der har et højt indhold af carvacrol og er blandet i olivenolie, så den kan smøres direkte på huden. Smør gerne to gange om dagen på både hænder og fødder.

På samme tid bør du skære ned på sukker og hvidt brød og gerne spise mælkesyrebakterier til tarmfloraen. Suppler evt. med hvidløgstabletter. Når der er mere heling igen, kan man i en periode fortsætte med en håndcreme med tea tree oil i eller tilsætte tea tree dråber til den håndcreme, man har.

Bedste hilsner

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

1 kommentar

 • H. C. Christiansen siger:

  Har prøver oreganoolie med god virkning – også flere ting..
  Dog var svamp på tungen begyndende diabetes.
  God, varieret kost er altid godt/det bedste

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *