Oil cleansing – metode uden udtørring?

Jeg har et emne som du måske vil være interesseret i. Jeg har prøvet – ” the Oil cleansing method”.
Både den traditionelle, hvor man fjerner olien med varmt vand og en klud, og en anden metode hvor man kommer polysorbate i olien, så den bliver vandopløselig.

Begge metoder virker kraftigt udtørrede på mig – selv hvis jeg ikke tilsætter castor-olien. Men jeg har læst lidt om den her metode – og tænkte måske om det kunne interessere dig:

https://ediblefacial.com/2015/05/04/waterless-cleansing-method/

Dog vil jeg eksperimentere med andre olier og planteudtræk – hydrosoler.

PS – tak for en god service og en altid positiv attitude!

Mvh

Den olierede

 


 

Tusind tak for den positive feedback. Og tak fordi du deler informationerne, som jeg nu er blevet meget nysgerrig på at researche mere ind i.

Har hørt om Oil Cleansing før og også dér, hvor man anvender begge dele.

Altså f.eks. Weledas Almond Cleanser, som man kommer på tør hud for først at fjerne det olieopløselige snavs og derefter kommer vand på, for at vende faserne, så det så også fjerner det vandopløselige snavs.

Og det samme med Jurliques Cleansing Oil, som også har Castor oil i, men den vasker man også af med vand til sidst. Den er nu altså også lækker. Jeg vil finde ud hvad de andre folk, jeg sparrer med om hudpleje, har af perspektiv på rens…

Men det er altså interessant, at du blander selv – så du helt styrer, hvilke olier du vælger og har det fulde overblik over samtlige ingredienser. Jeg har endnu ikke nået at nærstudere Ole Henriksens nye bog om gør-det-selv-hudpleje, men mange har allerede været inde i butikken og spørge på de ting, han anbefaler (bl.a. olier og æteriske olier osv.) og det samme ud fra mange af Urtegårdens opskrifter eller fra DIY-sider på Pinterest osv.

Jeg er nysgerrig på at få spurgt nogle folk på, hvornår man vil vælge at gøre hvad. Om det især er i forhold til hudtyper, hud-udfordringer osv.

Skriv endelig hvis du har lyst, hvad du gør dig af erfaringer med olier og hydrosoler – det kunne være spændende at høre.

Bedste hilsner

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*