Råd mod allergiplaget hud?

Jeg vil høre, om du har kendskab til et præparat, der hedder “Sensi stop”? Det skulle efter sigende hjælpe mod allergi-/eksemplaget hud, som jeg desværre døjer meget med – i perioder – i ansigtet. Særligt, når vejret er koldt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Den ramte

 


 

Mange tak for spørgsmålet. Nu fandt jeg endelig ud af, hvorfor jeg ikke kunne finde SensiStop. Den er desværre udgået af normalt butikssortiment, men interesserede er velkomne til at kontakte producenten på lr@sensistop.com.

Har godt hørt at flere har glæde af den generelt til allergiske reaktioner. Nu har jeg så forhørt mig flere steder og har også et par andre forslag til dig:

ImmiFlex er et kosttilskud fra AcuPharma, der dæmper overreaktion i immunforsvaret. Det vil være rigtig godt at tage. Der findes også gode homøopatiske midler til at indtage mod eksem, der særligt er årstidsbestemt.

Som rens til ansigtet vil jeg anbefale den originale Konjac Sponge i hvid, der er særlig velegnet til sart hud og eksem hud. Som dagcreme i en periode kunne Weledas Calendula Cream være rigtig god – den er også til babyer, men rigtig god ved sart og eksemhud. Eller en periode med Traumeel Créme fra Heel som dagcreme. Som dagcreme kunne ellers også være Dr.Hauschkas Ice Plant Day Cream.

Håber det kan hjælpe dig lidt videre.

Bedste hilsner

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

1 kommentar

 • Jane Ravn Hansen siger:

  Hej Tine
  jeg vil bare gerne hjælpe den person mod allergiplaget hud, jeg har lidt af eksem altid, og til sidst igennem mange år, blev det også til voldsom fødevareallergi, og rigtig ramt i ansigtet, nu har jeg fået akupunktur 4 gange og jeg er så fin, jeg har stadig lidt, men det er minimalt, så jeg kan nu spise næsten alt mad uden problemer, akupunktøren siger at han kan nok ikke fjerne mit eksem, men han gør så jeg kan leve med det, og jeg er rigtig glad i dag, vedkommende kan jo prøve det, for jeg har også prøvet alt.
  på forhånd tak.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *