Rynke mellem brysterne

Jeg er en kvinde på 39 år. Jeg er begyndt at få det, jeg kalder “bryst-rynken” – en hudrynke mellem mine bryster. Hvad kan jeg gøre for at udglatte den, eller forhindre den i at  blive værre?

Jeg har overvejet at købe Evitamin-kapsler og smøre på, eller måske den her olie, som gravide smører på deres maver for at undgå strækmærker under graviditet.

Kan du give mig et godt råd?

På forhånd tak.

Hilsen L.


 

I takt med at alderen stiger, falder produktionen af collagen og elastin, der tilsammen er ansvarlige for spændstigheden og elasticiteten i huden. Resultatet er slap,  rynket hud. Hvis du skal bruge produkter, skal du altså vælge nogle, der går ind og “efterligner” den effekt collagen og elastin har, typisk anti-age produkter. Kombiner det med beskyttelse mod hudens – og ældningens – værste fjender: sol, rygning og dehydrering.

Hvis du vil gøre et forsøg med at “udglatte”, så vil jeg foreslå laserbehandling, som er noget af det mest effektive, prøv evt. at kontakte laserklinikken Cosmolaser i København (tlf: 35394800). Jeg har netop besøgt dem (læs artikel i næste nummer af Naturli) og  følte mig absolut i trygge og kompetente hænder.

E-vitamin og olie kan være med til at smøre huden, men vil ikke arbejde dybt nok til at udglatte eller forhindre bryst-rynken i at blive værre.

Held og lykke,

Mange hilsner Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*