Salat med babyquinoa

Fra ‘Sund, glad og gravid’, Forlaget Aronsen

Babyquinoa hedder oprindeligt canihua. Det er et glutenfrit superfrø, som indeholder alle otte essentielle aminosyrer, omega 3-fedtsyrer samt mange antioxidanter. Retten er særdeles styrkende for immunforsvaret.

Til 2 personer

Du skal bruge:

  • 200 g aspargesbroccoli
  • 100 g porre
  • 50 g rucola
  • 100 g grønne ærter

Quinoablanding

  • 3 spsk. babyquinoa
  • 1 spsk. hasselnøddeflager
  • 1 spsk. græskarkerner
  • 1 spsk. kokosflager
  • 1 tsk. sesamfrø
  • 1 tsk. hampefrø

Persille-dildpesto

  • 50 g persille
  • 50 g dild
  • 40 g pinjekerner
  • 6 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. vand
  • 1 tsk. himalayasalt

Sådan gør du:

Skær aspargesbroccolien i mindre stykker – brug også stænglen. Skær porren i meget fine skiver. Bland aspargesbroccoli, porre, rucola og grønne ærter på en tallerken.

Bland alle ingredienserne til quinoablandingen, og fordel den over salaten.

Kom alle ingredienserne til persille-dildpestoen i en foodprocessor, og blend dem til en lind masse. Server pestoen til salaten.

 

Fra bogen ‘Sund, glad og gravid’, af Lene Hansson ogChristina Hedegaard, Forlaget Aronsen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*