Skal jeg have penicillin eller ej?

Jeg har siden april haft blærebetændelse med E.coli bakterier. Har fået en masse forskelligt penicillin i ca. et halvt år.

Er ikke dårlig af blærebetændelsen, men fik at vide, at jeg ikke måtte gå med bakterier. Derfor al den penicillin.

Men bakterierne forsvandt ikke, og jeg fik så at vide, at min læge havde talt med en konsulent, og når jeg ikke var dårlig, så betød bakterierne ikke noget. Forstår det ikke. Først penicillin i stimer, og så pludselig betyder det ikke noget?

Har fået at vide, at jeg skal tage Vagifem vaginaltabletter, men er lidt bange for det, da min mormor døde af underlivskræft. Er meget i vildrede og håber på at få et godt råd.

Kirsten

 


 

Det bedste er selvfølgelig, at du ikke har bakterier i urinen, selvom du ikke har symptomer på blærebetændelse. Men der er meget andet end penicillin og andre antibiotika, der kan modvirke bakterier i urinen, og hindre at de sætter sig fast og giver inflammation (blærebetændelse) f.eks. tranebær. Læs mere om blærebetændelse i min artikel på www.radiodoktoren.dk.

Du kan også styrke din modstandskraft mod blærebetændelse ved at bruge vagitorier med østrogen, f.eks. Vagifem, hvor østrogenet er bio-identisk, dvs. det er nøjagtigt magen til det, du selv danner. Så øger det nemlig ikke risikoen for kræft.

Ved behandling med penicillin og andre antibiotika ødelægges din naturlige sammensætning af tarmbakterierne, hvilket også nedsætter din modstandskraft mod betændelse, og samtidig rammes din fordøjelse og optagelse af vigtige næringsstoffer. Så jeg vil råde dig til at tage tilskud af probiotika, f.eks. mælkesyrebakterier som pulver, kapsler eller tabletter.


Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*