Solforbered din hud

Gør din hud klar til at modtage solens varme og livgivende stråler. Og hent en dejlig glød på samme tid. Solforbered din hud nu.

Din hud kan være tør som sandpapir og måske også reagere irriteret på sol og varme. Så kan det betale sig at forberede den på solens stråler.

Hvis du har tendens til soleksem og varmeknopper, kan du allerede i foråret forberede huden indefra med Helioron fra Allergica sammen med betacaroten. Det virker til en lysfølsom, tør og sart hud og forebygger soleksem. Har du ekstra stærk soleksem, kan det suppleres med kalk og tidselolie. Ved soleksem er det ekstra vigtigt at bruge solprodukter uden olie og undgå olie inden under solcremen. Det samme gælder, hvis du bruger hårbalsam, så bør håret ikke hænge og tørre ned over huden.

Husk altid at drikke vand og få gode olier i maden, som smører huden indefra, og selvfølgelig væske nok, mens du er ude i solen.

At tørbørste huden er en rigtig god idé året rundt. For cirkulationen i kroppen, for udrensning af affaldsstoffer i bindevævet og for at fjerne døde hudceller på overfladen, så huden er klar til at modtage en dejlig olie eller creme – og lys, sol og varme.

Perfect Tan fra New Nordic er sol og glødpleje indefra. Den mest optimale effekt fås, hvis du starter en måned, før du skal i solen. Den er baseret på mandarin, pomelo, kapers, sort peber ekstrakt og kobber. Indholdet af C-vitamin styrker samtidig kollagen i huden. Avivirs Aloe Vera After Sun er en Tan optimizer, som er dejlig, kølende og blødgørende efter ophold i solen, men den forbedrer samtidig hudens egen evne til at danne pigment, så du nemmere bliver brun. Den kan derfor også bruges til at gøre huden klar til sol.

Hvis du er i solen midt på dagen, så husk de gode solvaner. Hver anden time skal solcremen på igen, eller tag en trøje, en hat eller kasket på også, for huden har godt af sol, men ikke af at blive gennemristet.

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*