Vaccineproblemer hos 2-årig?

Jeg har en søn på snart 2,5 år, som har haft kraftig kløe, knuder under huden og en blålig cirkel omkring disse. Alt dette opstod efter hans første børnevaccine med Ki-te-ki-pol/hip. Han har kløet siden da og har ar på sit højre lår efter dette. Det klør i perioder. Ofte når han er forkølet og med feber, som han ofte har ved tandfrembrud. Han er via patienterstatningen blevet godkendt til erstatning for svie og smerte.

Men om kløen og knuder går væk, og hvornår, ved ingen. Om aluminium tilsat vaccinen kan forsvinde ud af kroppen, håber jeg. Derfor vil jeg høre, om du kan anbefale samme kosttilskud til ham som til pigen på 2 år (Brevkassen: Er knuder på lårene alluminiumsallergi?)? Jeg tænker, at vi skal booste hans immunforsvar ekstra ved disse vaccineproblemer?

Venlig hilsen

Isaks mor

 


 

 

Det er godt at høre, at I har taget sagen op omkring bivirkningerne fra den vaccine, som jeres søn har fået. Og at erstatningen for jeres vaccineproblemer er blevet godkendt. Aluminiumsallergi er en anerkendt bivirkning, og den giver netop de symptomer, som du beskriver her. Erfaringer siger derudover, at børn med aluminiumsallergi kan få problemer med immunforsvaret. Og det giver jo ret god mening, da symptomerne som kløe og udslæt jo netop er et immunforsvar, der er ude af balance.

Så det er en klog tanke booste hans immunforsvar ekstra.

Jeg vil som til alle andre børn anbefale en basispakke bestående af en god letoptagelig multivitamin/mineral, ekstra D-vitamin, mælkesyrebakterier og fiskeolie.

For at booste ham ekstra, vil jeg foreslå, at I giver ham det homøopatiske middel Infeksin. Og også gerne Biostrath, som bl.a. øger optagelsen af de øvrige kosttilskud. Og så vil et ekstra tilskud af zink også være meget relevant. Zink er godt for huden, og det medvirker til at rense kroppen. Zink fås nu i små smeltetabletter, som er nemme at give børn.

Det vil også være en rigtig god ide at lave økologiske friskpressede grøntsags/frugtjuicer til ham – gerne dagligt. Og selvfølgelig i det hele taget en sund og nærende kost.

Der er også nogle muligheder for at booste udrensningen af aluminium. Chlorella er et kendt kosttilskud, som hjælper kroppen med at udrense bl.a. tungmetaller. Det fås som pulver og kan derfor nemt gives til børn.

Hvis han kan sidde stille en halv times tid, kan det også være en idé at lade ham bruge et udrensende fodbad som D-tox fodspa. Det har vist at kunne rense diverse affaldsstoffer ud af kroppen.

Med de her tiltag er der rigtig gode muligheder for at hjælpe din søn af med sine gener og styrke hans krop og immunforsvar.

Med kærlig hilsen

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*