09. april 2018

Dæmp allergi med: Naturens egne antihistaminer

Du kan behandle allergi og astma med mad og kosttilskud, der er rige på bl.a. antihistaminer – som dæmper symptomerne akut – og ...
02. april 2018

Grød dagen lang

Det har været en del af kosten i mange år og findes i et utal af variationer verden over. Nogle elsker det, mens ...
30. marts 2018

Aftengrød: Havre-otto

Tidligere spiste man ofte grød til aftensmad, og måske vi skulle indføre det på menuen igen. Denne aftengrød smager og mætter i hvert ...
20. marts 2018

Din te er muligvis en antioxidantbombe

De fleste nyder en varm kop te fra tid til anden, hvis ikke dagligt. Men hvilke vigtige sundhedsmæssige gevinster får du ud af ...
19. marts 2018

Biodynamisk rytme og vitalitet giver sunde afgrøder

Vitalitet er den kraft og energi, som får en organisme eller et væsen til at vokse og trives – set fra et biodynamisk ...
14. marts 2018

Er mørk chokolade virkelig sundt?

Ja, det er det faktisk. Mørk chokolade har forbindelser, der bidrager til en hjertevenlig livsstil. Men! Alt med måde, for spiser du for ...
12. marts 2018

Få den direkte kilde til Omega 3-fedtsyrer gennem marine-alger

Ny forskning har fundet den direkte kilde til Omega 3-fedtsyrer i mikroalger. Ved at udnytte denne sunde mikroalge undgår man helt ophobningen af ...
06. marts 2018

Løg modvirker kræft i æggestokkene

Selvom det kan være irriterende at skære løg på grund af sviende øjne og lugtende fingre, er der ingen grund til irritation over ...
26. februar 2018

Din hud fortæller dig, om du tåler det, du spiser

De fleste dårligdomme afspejler sig ofte i kropslige signaler. Ubalance i den indre biokemi kan vise sig i form af symptomer som ømme ...
16. februar 2018

Sunde snacks – til den lille sult, mod sukkertrang og på farten

I en travl hverdag kan det nogle gange være uoverskueligt også at leve sundt. Det hele skal gerne gå stærkt – også dine ...
13. februar 2018

Sødemidler feder ikke – men er de helt uskadelige?

Nyt studie tyder på, at sodavand med sødemidler ikke påvirker insulinfølsomheden og risikoen for at udvikle diabetes. Resultaterne underbygger tidligere studier, der har ...
05. februar 2018

Udrensning – fup eller fidus?

Januar er for mange mennesker forbundet med øget fokus på sundhed. December måned har sat sine spor, energien er lav, og formen trænger ...
31. januar 2018

Populært indisk krydderi booster hukommelsen

Ny forskning viser, at en genganger i indisk mad – stoffet kaldet curcumin – kan påvirke og forbedre hukommelsne og humøret hos mennesker ...
29. januar 2018

Dr. David Perlmutter: Gluten er et problem

Aristoteles sagde det: Al sygdom starter i tarmen. Der skulle gå mange år, men nu ser det ud til, at den forståelse har ...
22. januar 2018

Sukker – den søde, skjulte årsag?

Først var det fedtet, der fik skylden for alle vores dårligdomme, så var det saltet, men måske ligger en af årsagerne et helt ...
22. januar 2018

Skab et lækkert miljø for (de gode) bakterier

I kampen mod bakterier har din krop, paradoksalt nok, brug for bakterier – nærmere bestemt mælkesyrebakterier, som kan sørge for, at dine tarmbakterier ...
15. januar 2018

Bekæmp din søde tand med chrom

Ved ønske om vægttab er det især vigtigt at holde et stabilt blodsukker – det kan mineralet og næringsstoffet chrom hjælpe med til.
Se flere nyheder