Annonce

Naturlig hjælp mod vorter?

Af: Anette Straadt

03 januar 2017

Vores søn på 1½ år har haft vandvorter, siden han var 1 år. Han har efterhånden en del på hele kroppen. Jeg har ikke lyst til at sende ham til hudlæge, da det er skrappe midler, de bruger.

Er der en alternativ behandling mod denne ubalance?

Venlig hilsen

Lise

 


 

Vorter er noget af det sværeste at slippe af med. Vorter er en virus i huden, og den er noget genstridig.

Der findes dog et homøopatisk middel: Thuja/Sulfur som er beregnet til vorter – også vandvorter. Der går nogle uger, inden man kan se, det hjælper. Efter 4-6 uger begynder vorterne at forsvinde. Fortsæt to uger efter de er væk.

Det er en rigtig god ide samtidig at styrke kroppen med C-vitamin, D-vitamin og også gerne det homøopatiske Infeksin, som virker bredt på infektioner.

Tænk også meget gerne på at give friskpresset juice og i det hele taget en sund og nærende kost. Hold igen med sukker, da det forstyrrer immunforsvaret.

Rigtig god bedring.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Annonce

Annonce

1 kommentar

Hej Anette.
Min datter på 11 har ligeledes vorter og jeg har haft i tankerne at prøve med Thuja. Jeg vil dog gerne give hende sukkerkuglerne frem for dråber. I så fald er det Thuja uden Sulfur jeg kan få. Har du en vejledning til hvilken potens det så skal være i og evt dosis?
Mvh Tara

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*