Om Naturli

Naturli er Danmarks mest aktuelle magasin om sundhed, helse og vejen til en bedre livsførelse. Naturli giver gode råd til læseren, men er ikke et alternativ til en egentlig medicinsk behandling. Bladets redaktion består af nogle af landets anerkendte eksperter. Rådene på siden følges under eget ansvar.

Naturli sælges i dag gennem Matas, Helsebutikker og via abonnement. Du kan altid kontakte os og høre, hvilken forretning nær dig, som forhandler Naturli – eller brug denne hjemmeside til at bestille et abonnement. Klik her for abonnement:

Udgiver
Forlaget Mediegruppen ApS
Telefon 7089 0022
Telefax 7584 1229

Man-tor 9.00 – 16.00
Fre 9.00 – 15.00

Email info@naturli.dk
Web www.naturli.dk
CVR 29203768

Ophavsret
Gengivelse er kun tilladt efter særlig aftale.

Ledelse
Peter Larsen, kontaktdirektør og partner

Fagredaktion
Malene Tonnung, redaktør
Peter Larsen, ansvarshavende redaktør
Carsten Vagn-Hansen, læge
Anna Iben Hollensberg, læge
Anette Harbech Olesen, ernæringsvejleder
Signe Rømer, helsekostkonsulent
Birgitte Aagaard, coach

Mette Baastrup, konsulent

Kontakt redaktionen
Vil du i kontakt med redaktionen på Naturli, kan du benytte nedenstående formular. Vi vil så tage kontakt til dig snarest. Udfyld felterne med de nødvendige informationer.

 

Annonce

Annonce

15 kommentarer

Kære redaktion. Hvis I er interesserede, vil vi meget gerne have lov til at sende jer et anmeldereksemplar af vores aktuelle udgivelse Mad vs. Fødevarer af Lone Vitus. Jeg er helt overbevist om, at den passer perfekt til jeres læsersegment. Send mig en adresse hvis I ønsker et eksemplar. Bogen har skabt en masse debat, og vi ønsker selvsagt, at budskaberne i den skal komme så vidt omkring som muligt. Lone og jeg står naturligvis til rådighed, hvis I har nogle spørgsmål omkring bogen.

I er altid velkomne til at sende presseeksemplarer til:
Naturli, Mediegruppen, Porschevej 12, 7100 Vejle

Medlem af osteoporose foreningen har jeg læst i sidste medlems blad at der forskes i–( PerBendix Jeppesen)– rødkløvers virkning på knogleskørhed. Det er aktuelt for mig og ønsker oplysning om hvor man kan købe den ekstrakt. Der er mange forskellige på markedet. Med venlig hilsen Esther Voskjær

Rødkløver-ekstrakt finder du i hvert fald i helsekostbutikker. Det er den fra Herrens Mark, der forskes i, og ja, ret spændende resultater.

Venligst vedr. stivelse.
Kartoffelstivelse indeholder 60% amylose, hvad vil det betyde rent ernæringsmæssigt, hvis en stivelse kun indeholder 10% amylose.
Hvor vil en sådan stivelse finde anvendelse ?

Hvordan kan jeg være sikkert at jeres produkter ikke inholder GMOs eller rester af GMO produkter?

Kære Jerry, vi laver ikke nogen produkter – Naturli er et magasin og medieunivers med formålet at skrive og oplyse om naturlig sundhed og alternative metoder. Du forveksler os måske med firmaet Naturli Foods?

Jeg vil sige tak for et rigtig godt blad, med rigtig meget god læsning, man kan virkelig lære noget af jeres artikler.
Mvh. Kirsten

Til Naturlig en holdning til livet

Jeg har været til foredrag Quit Diabetes fordragsholder Busk Hansen

Jeg har selv diabetes og været tilmeldt lokal diabetes forening – læren om kost motion – min undring var hovedparten af deltagerne på holdet
– info de trods medlemmerne havde levet efter den danske sundhedstyrelse og danske diabetesforeningen med tiden år havde forøget deres vægt og medicin behov.
en kvinde der fulde den svenske sundhedstyrelse diabets vejledning havde tab ca. 10 kg til normalvægt og kunne pludselig undvære medicin .
Jeg søgte efter svensk viden og under mig over Danmark ikke laver deres kost vejledning om – nu Sverige har positive resultater

opdager Quit Diabetes konceptet og tilmelder mig fordraget – info om kost principper -der var helt nye for mig… og vil gerne høre jeres holdning

Jeg har vedsendt link – håber i har tid til at se på det og info om jeres Fagredaktion holdning til Quit Diabetes konceptet

Mvh merete Kammer

Fordraget info om
Gennemgang af Quit Diabetes konceptet i hovedtræk ? og med nye vinkler.
Hvordan sukkerstofskiftet bør fungere
Hvordan kroppen regulerer sult og mæthed – så overvægt undgås.
Hvordan t2 diabetes udvikles, herunder om insulin – og leptin resistens.
Hvordan man hurtigt bliver fri for insulin – og leptin resistens.
Kostregler med vejledning om hvordan de fleste madopskrifter kan tilpasses, så de er sunde for t2 diabetikere.
Betydningen af spisemønster og motion ? herunder info om HIIT (High Intensive Interval Training)
Kunstige sødemidler – og hvilke man skal undgå.
Erfaringer med de praktiserende læger hhv. diabetescentrenes holdning til konceptet.
Diabetesmedicinering ? og i hvilken takt medicineringen kan reduceres.
Hvorledes kolesteroltallet påvirkes af kosten. Info om den nyeste forskning på området, som forklarer hvorfor Quit Diabetes konceptet påvirker kolesteroltallet i gunstig retning!

Udveksling af erfaringer med andre diabetikere, som følger konceptet.

http://www.quitdiabetes.dk

Foreningen Quit Diabetes
http://www.foreningenquitdiabetes.dk/

Godt med fin oplysning

Hej.
Jeg vil blot høre, hvor højt jeres oplag af papirudgaven af bladet naturli er. Jeg skal i og for sig ikke bruge tallet til noget. Jeg er blot nysgerrig.

Kærlig hilsen Jan Hervig Nielsen

Hej Jan
Vi har gennemsnitligt et oplag på 34.000.
Red.

Nu har jeg læst flere “råd” her på siden omkring tænder og tandsundhed som er helt galt! Det går helt imod de principper vi lærer på tandlægeskolen. Søg nu råd ved en tandlæge eller tandplejer (evt Dansk Tandplejerforening) hvis i vil råde folk på rigtig vis omkring oral hygiejne.
Mvh!

Laver i også plante mayo naturli?

der er godt med både sukker og dextrose i!!!

Det er den forkerte Naturli, du har fat i her. Vi laver magasiner og nyheder – ikke planteprodukter. Det er højst sandsynligt Naturli Foods, du gerne vil have fat i. Red.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*