Sund Livsstil Messe

Kom på messe i København med stor rabat

Mød Naturlis redaktion på Sund Livsstil messen i Øksnehallen i København.

Sund Livsstil messen er for dig, der er vild med at snuse, mærke og smage på den sunde livsstil og blive klogere på naturlige og alternative metoder. Du kan printe en rabatbillet, der sikrer dig et stort afslag på indgangsbilletten –– så tag familie, venner og bekendte med på Sund Livsstil Messe i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V. den 29. september til den 1. oktober 2017 kl. 10-18.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade og printe billetten her fra siden og så vise den ved indgangen. Print endelig en ekstra til en ven eller veninde.

Værdien af billetten er kr. 80,- (kan dog ikke byttes til kontanter). Indgangen koster kr. 100, – , men med rabatbilletten får du den til kr. 20,-. Børn under 14 år er gratis.

Hvis du vil vide mere om messen, udstillerne og de mange foredrag, så kig på Sund Livsstil Messens hjemmeside

Rigtig god messetur!

Download billetten her

Annonce

Annonce

5 kommentarer

Er det muligt måske at jeg kan komme ind med en ledsager?

Når man printer en billet står der giver i udfyldt stand adgang men hvad skal udfyldes ????????

Det betyder blot, at der skal være et firmanavn/logo på, som der er indgået aftale med. Det er i dette tilfælde Naturli, som der står i den hvide boks. Dermed er billetten udfyldt. Du skal altså ikke foretage dig yderligere end at tage billetten med dig og aflevere ved indgangen. Håber vi ses!

Skal billetten printes, eller kan jeg vise den på telefonen?

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*