Alle udgivelser – læs magasinet lige her

Naturli: 02, 2024

Nyeste nummer

Forårets første nummer med input til ny energi 

Vi står på tærsklen til en ny årstid og kigger ind i foråret. For mange er det sikkert tiltrængt med en genopladning af batterierne og et skud energi. Det nye nummer af Naturli stiller skarpt på en række konkrete muligheder for at få mere energi. 

Mon ikke de fleste af os kæmper med mere eller mindre flade batterier efter en lang, mørk vinter og måske for alvor i denne overgang mellem vinter og forår fornemmer, at vinteren har tæret en del på overskuddet. Spørgsmålet er så, hvordan du får tanket op og hvilke redskaber, der bedst hjælper dig her og nu, så du kan blive klar til at springe ud i foråret fyldt med ny energi. 

I dette nummer af Naturli tænker vi hele vejen rundt om dig for at kunne tilbyde dig forskellige redskaber og konkrete greb til at genvinde energien og vende dit underskud til overskud. Derfor vil vi gerne både hjælpe dig med at understøtte kroppens energifabrikker, lave energigivende kropsøvelser og klæde dig på til at identificere, hvad der stjæler din energi og præsentere dig for enkle løsninger. 

Vi vil med andre ord gerne give dig en håndsrækning, så du kan træffe de sunde valg, der kan sende dig både kropsligt og mentalt ind i foråret med opladte batterier.   

Læs i dette nummer af Naturli, hvordan du med små skridt forbedrer dine chancer for at få et bedre 2024.

Du kan læse magasinet her

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.