Artikel - Naturli
16. august 2018

Safran: Naturens egen lykkepille

Safran er verdens dyreste krydderi og kaldes også for ‘det røde guld’. Men når man ser, hvad krydderiet kan ændre i vores hjerne ...
13. august 2018

Bekymringer? Find fornuften frem

Tankemylder, bekymringer, nervøsitet og uro indhenter os alle, når vi er pressede og mister overblikket. Tidens store krav om “succes” gør ikke sagen ...
10. august 2018

Kylling og couscous i hvidvin

Mette Mølbak: Den her ret smager af det bedste fra Sydfrankrig. Frisk rosmarin og hvidløg – og så er det en uhyre nem ...
06. august 2018

Makeup: Sunde prinsesser eller grøn pyntesyge?

Nogle af os pynter os til dagligt, andre til fest – og så er det også bare sjovt at lege med ansigtsmaling og ...
03. august 2018

Lammeskank med linser

Mette Mølbak: Kød, der bliver kogt på ben, giver en helt særlig intens smag, og har du endnu ikke prøvet at kaste en ...
31. juli 2018

8 tips til en kræftfri grill-aften

Den exceptionelt gode sommer, vi for tiden oplever i Danmark, inviterer til hyggelige grill-aftener på terrassen – hvad der er mindre hyggeligt, er, ...
29. juli 2018

Selina Juul: Der går stadig ufattelig meget mad til spilde

Når det gælder bekæmpelse af madspild, er Selina Juul Danmarks ukronede dronning. I år er det ti år siden, hun stiftede bevægelsen Stop ...
26. juli 2018

Kamille: Naturens trøst ved angst

Mange lider af udefinerlig angst og får udskrevet midler, der både er afhængighedsskabende og har mange bivirkninger. Men den lille uskadelig plante – kamille ...
23. juli 2018

NAD+: Supervitamin giver håb ved hjernesygdomme

I årevis har coenzymet NAD+ levet en skyggetilværelse, men nu er der kommet fuld fokus på midlet, der ved forsøg på Center for ...
19. juli 2018

Cellefabrikker: Din medicin, mad og benzin er levende!

38.000 danskere arbejder i en branche, hvor der bruges levende celler i produktionen. Vi sætter fokus på de udfordringer, krav og muligheder, det ...
16. juli 2018

Slip hovedet fri, mens du motionerer

Det er ferietid – og måske tid til at få gjort lidt ved motionen? Så er det oplagt at træne hele to discipliner ...
13. juli 2018

Dhal med tomater og koriander

Mette Mølbak: Dhal er Indiens svar på en genial vegetarret med varme krydderier og linser, der giver fylde og mæthed.
06. juli 2018

Det rene drikkevand … eller forurenet?

De fleste danskere er vokset op med, at vi bare kan tænde for hanen – og vupti: Så er der friskt og rent ...
06. juli 2018

Boller i karry i én gryde

Mette Mølbak: Den nemmeste genvej til boller i karry. Her er det samlet i én gryde. Uortodokst – men det fungerer.
03. juli 2018

Derfor elsker vi jordbær!

Det er højsæson for de søde, røde jordbær – og udover at være en lækker spise er sommerbærrene også sunde og tilmed kalorielette ...
02. juli 2018

Grønt genbrug

Hvis du har have, har du måske allerede høstet de første friske afgrøder i år. Men du behøver faktisk ikke at have et ...
29. juni 2018

Spicy fiskesuppe

Mette Mølbak: Lige god på en mørk vinteraften som en kold sommerdag. Suppe vækker altid lykke, og den her er lavet hurtigere, end ...
Se flere nyheder