Nyheder

3 enkle regler til et vægttab

Foto: Adobe Stock
1. maj 2018

Mange starter på diverse udrensnings- og detoxkure i forsøget på at tabe sig hurtigt. Men disse kure er ikke velegnede, hvis det er et permanent vægttab, du er ude efter. Få tre enkle råd, der kan hjælpe dig i stedet.

Juicekure, skinnytea og super detoxpulver. De fleste udrensningskure er hårde, og vægttabet består ikke af fedt, men derimod vand. Nogle produkter tapper din krop for mere end godt er, så hvis du eksperimenterer med faste, skal du gå forsigtigt til værks og kende dit formål og din krop.

Du kan dog godt tabe dig en tre til syv kilo på en kur, men et par uger efter kuren justerer kroppen sig, og vægten går igen op.

Hvis det til gengæld er et varigt vægt- og fedttab, du ønsker, så skal du overholde disse enkle forslag:

1. Spis dit største måltid ved frokosttid

Din krops metabolisme er højest fra klokken ti om formiddagen til klokken to om eftermiddagen. Spiser du dit største måltid i dette tidsrum, hvor forbrændingen er højest, sikrer du, at de kalorier, du spiser, bliver forbrændt og ikke opbevares som fedt.

Du må ikke snacke om natten eller spise din aftensmad alt for sent på aftenen, da din krops metabolisme er svagest, når kroppen er “træt”.

2. Spis fedt til

Du kan få din krop til at forbrænde fedt hurtigere, hvis du spiser f.eks. spiser fedt om morgenen og derefter holder igen resten af dagen, så der kan hentes fedt fra depoterne i kroppen.

Hvis du ikke giver din krop en smule ekstra fedt, vil din krop gå i forsvarsposition og oplagre fedtdepoter – derfor tager du faktisk på, hvis du ikke giver din krop noget fedt.

Cirka 20 procent af din kosts energi skal komme fra fedt. Får du mindre end det, vil du også typisk mærke en øget og stærk trang til fedtholdig mad, og appetitten kan stige meget – du kan med andre ord ikke dække kroppens grundlæggende behov for fedt. Fedtmængden til dine måltider skal svare til en god spiseskefuld eller tommeltot.

3. Støt din fysik med en god lever

Din lever hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Når du forbrænder oplagrede fedtstoffer, vil de toksiner, der er blevet opbevaret, blive frigivet. Derfor er det vigtigt at hjælpe din lever, mens den udrydder toksinerne.

Der er mange metoder at gøre det på – men den bedste måde er med et tilskud med mælkebøtte eller andre leverstyrkende bitre urter.

Et vedvarende vægttab kan være enkelt 0g endda behageligt. Overholder du disse tre råd, kan du opnå et permanent og vellykket vægttab, der er sundt for både dig og din krop.

Kilde: http://lovevegetable.com/3-simple-ways-to-detox-cleanse-for-weight-loss/

 

 

Forrige artikelKolesteroltallet – advarselslampen vi medicinerer væk

Næste artikelDine tarmbakterier kan også lide middelhavskost