6 sunde urter løfter mit humør – og min hverdag!

27. juni 2022

– Jeg har drukket ‘6 sunde urter i een' i flere år efterhånden. Jeg snupper en god skefuld sammen med morgenmaden, og så er min dag ellers sparket i gang, fortæller Grethe Stenwei fra Fredericia.

Grethe er 90 år gammel. Selvom hun stadig er frisk i ånden, så kan hun efterhånden godt mærke alderen snige sig ind på hende. Specielt bentøjet er begyndt at svigte lidt engang imellem. Og ikke mindst derfor er det vigtigt for Grethe at sikre sig et godt naturligt tilskud til den daglige kost.

– Jeg kan mærke, at urterne hjælper mig. Jeg får mere energi og jeg kommer i bedre humør – ja jeg overdriver ikke ved at sige, at jeg nærmest synger og fløjter af livsglæde fra morgenstunden. Og så føler jeg, det giver mig styrke og et mere robust helbred.

. Og det kan man jo godt have brug for i min alder. Så jeg glæder mig hver morgen til min lille snaps og kunne ikke drømme om at springe en morgen over, fortæller Grethe Stenwei.

‘6 sunde urter i een' er specielt skabt til modne mennesker – til dig over 50. Produktet er nøje sammensat af urterne ginkgo biloba, hvidtjørn, astragel, ingefær, echinacea og hyben – urter som hver især er kendt gennem mange år for deres egenskaber.

Forrige artikelLungeforeningen: Hold dig fysisk aktiv og stærk under corona krisen

Næste artikelHelseteket: Olivenblade

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.