7-årig skal med på mors gåtur 

Vores søn og mig har siden corona kom taget ekstra C- og D-vitamin ved siden af kvalitets vitaminpille og sund kost. Vil du mene, vi skal blive ved? 

Jeg går 4 km hver aften efter aftensmad året rundt, og enten er vores dreng med på cykel eller han går med. Han er næsten 7 år, men mange synes, jeg er for hård ved ham, at han skal med.

Jeg synes, han har godt af at røre sig, og han vil det gerne.

Men jeg tænker meget over det. Og det fylder.

Mange hilsner moren. 

 


 

Dejligt at I passer aktivt på jeres sundhed med kost, livsstil og tilskud. Sund kost, motion, en god kvalitets multivitamin samt ekstra C- og D-vitamin er et godt udgangspunkt for et stærkt immunforsvar. 

Jeg vil også altid anbefale at være opmærksom på, hvordan I kan styrke tarmens bakterier, da det er her, 70-80 % af immunforsvaret sidder. 

Det kan gøres via fibre fra især grøntsager, fermenterede/syrnede madvarer og eventuelt et tilskud af mælkesyrebakterier/probiotika 

Vi er ikke helt igennem corona endnu. Jeg vil derfor anbefale at fortsætte med ekstra C-vitamin sammen med de andre gode ting. 

Vi har stadig sommer og dejligt vejr med solskin. I kan derfor som udgangspunkt godt holde pause med ekstra D-vitamin lige nu, hvis I kommer ud i solen hver dag. 

Opstart med ekstra D-vitamin igen senest til oktober.  

Hvor er det en dejlig vane med en gåtur hver aften. Det er sundt at bevæge sig. Og det er sundt og dejligt at gøre ting sammen. Du har helt ret – at være ude er også vigtigt. Det er også altsammen med til at styrke immunforsvaret.  

4 km på gåben eller cykel er bestemt overkommeligt for en 6-7 årig. Det er i min optik også rigtig fint, at vi som forældre laver rammer for vores børn, og at der er ting, som vi beder dem om at gøre, når vi ved det er godt for dem. 

Jeg bakker dig derfor 100 % op og tænker, at du er rigtig god inspiration for andre.   

Rigtig god tur. 

De bedste æblehilsner Anette Straadt 

Naturlig sundhedsplejerske 

www.æblebørn.dk 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*