7 gode forslag til toilettasken mod sol, sommer og saltvand

Solcreme(r)

Coola, Californiens øko-solpleje, så din badning ikke efterlader skadet koralrev eller påvirker havmiljøet, der kan lide under alverdens skadelige kemikalier.

En fin rejsestørrelse er Coolas spf 50 Sun Spray. Dejlig let at have i toilettasken og uden duft.

Coolas nye Setting Spray Spf 30 er endnu bedre end den gamle og lige til at spraye uden på makeup. Let og lækker, og man undgår udtværet makeup og skinnende hud. Eller den lille handy Sun Stick sport med eller uden farve. Den med lidt farve er dejlig til at beskytte og kamuflere en lidt rød næse, pande eller kinder.

Coolas CC (Color Correction) creme Tinted Rose med Spf 20 med farve passer de fleste hudtyper. Transparent, men giver en let ensartethed, fugt og rigtig fin glød. Bruges af flere som let dagcreme, f.eks. ovenpå en fugtbevarende serum med hyaluronsyre, som kunne være Laveras prisvindende Serum Hydro Effect.

Fugt, fugt, fugt med fugt på

Før, under og efter udeliv og så lige aftersun med mere fugt. For både os selv og vores hud dehydrerer nemt i varmen. Så husk også at drikke vand og te i varmen.

Fugt efter en dag i solen kan være Avivirs After Sun med aloe vera. Den køler, fugter, nærer efter sol og er samtidig med til at bevare den gyldne farve, man måtte have fået. Den er også en tan optimizer, der forbedrer hudens evne til at danne pigment – ideel at bruge op til en solferie.

Hårpleje …

Sol og saltvand kan være hård ved de bløde lokker. John Masters Hair Mask Rose & Apricot skal bare sidde i 5 minutter og er den dejligste pleje til hår og hovedbund efter en dag ude.

Læber i sol

Læbepomade med faktor. Der er mange dejlige – bl.a. fra Annemarie Børlind Sun Lip Balm med spf 20, der beskytter og giver en let fin glosset overflade.

Duft, ikke lugt i varmen …

Acorelle Deodorant er en dejlig “tør” deo. Franske Acorelle har deodoranter roll-on sticks, der ikke fedter og er skønne, når det er varmt.

Hvis man er kølig/kold, når de kommes på, kan man lige holde sticken på huden under armen kort for at varme den op, så den glider nemmere, men bevarer en dejlig, ikke fedtet overflade. Findes i tre naturlige dufte og en neutral.

Stativ, kasket, hat

Ej, bare de to sidste, for når ens hjerne er ved at nedsmelte i varmen, og man bare gerne vil blive ude og ikke have (flere) pigmentpletter, så husk kasket eller hat – de kan måske ikke lige være i toilettasken, men de er guld at have med og kunne trylle frem, så øjne ikke skal knibes sammen, hud beskyttes og velvære bevares.

Husk tandbørsten

Det er dejligt med frisk mund – også på ferien. Vælg gerne en tandbørste af bambus eller majsstivelse, som er let biologisk nedbrydelige, når de kasseres.

God tur!

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*