Abort og lavt stofskifte

Jeg har aborteret tre gange nu, og i den forbindelse har jeg fået undersøgt mit stofskifte som viste sig at være for lavt.

Jeg bliver medicineret for det, pt. med eltroxin 600 mg om ugen. Jeg startede med 700 mg ugentlig, men så blev det for højt. Det blev doseret ned til 500 mg ugentligt – så blev det for lavt og nu afprøves ovenstående dosis.

Har I nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre? Jeg ved, at det medicinsk kan tage lang tid, før det er velreguleret, og jeg er fortvivlet, da vi gerne vil være gravide igen, hvor det lykkes. Men jeg har både svært ved at blive gravid og holde på det. 

Håber, I kan hjælpe. 

Mvh HM 

 


 

Jeg er ked af at læse din historie med gentagne aborter grundet lavt stofskifte.  

Som du allerede nu har oplevet, er stofskiftet ikke altid nemt at regulere medicinsk. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at støtte kroppen i at opnå balance. Et godt sted at starte er at læse Inger Forbes 2 bøger om stofskiftesygdomme. De giver en meget fin introduktion til, hvilke håndtag du kan skrue på både fysisk, psykisk og emotionelt for at få stofskiftet på plads.  

God bedring og held og lykke på din videre rejse.  

Mvh Maria Langbak 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*