Opskrifter

Æble-Granatæblejuice

25. september 2009

Med så smukke rødlige nuancer, er juicen som at drikke kys!

Mængde: Giver 2 små glas

Tilberedningstid: 5-6 minutter

Holdbarhed: Kan godt holdes på køl i 1 døgn, men smager bedst øjeblikkeligt.

Anvendelse: På en varm sommerdag, før eller efter aftensmaden, når safte- eller sodavandstrangen melder sig, efter sport eller træning.

Sundhedsfif: Kombinationen af C-vitamin, kalium og fytokemikalier i så høje koncentrationer er en garanti for, at granatæbler er ekstremt sunde.

2 økologiske æbler, kernehuset fjernet og skåret i store både

1 granatæble, pillet for hinder og skal

1 økologisk citron, skåret i kvarte

1 lille kvist rosmarin

Kør samtlige ingredienser på en juice/saftpresser

– ja, citronen skal i med skræl og hele molevitten – til al saften er frigivet.

Madlavningstip: Prøv at erstatte æblerne med pærer og citronen med lime eller appelsin. En vild men fantastisk tilføjelse er 75-100 gr skrællet kålrabi.

Fra Oscar Umahro Cadogan og Telma Pil Jespersens “Køkkenrevolution for hele familien”

Forrige artikelHjemmelavet ketchup

Næste artikelHjemmelavet Yoghurt