Mængde: Giver 2 små glas
Tilberedningstid: 5-6 minutter
Holdbarhed: Kan godt holdes på køl i 1 døgn, men smager bedst øjeblikkeligt.
Anvendelse: På en varm sommerdag, før eller efter aftensmaden, når safte- eller sodavandstrangen melder sig, efter sport eller træning.
Sundhedsfif: Kombinationen af C-vitamin, kalium og fytokemikalier i så høje koncentrationer er en garanti for, at granatæbler er ekstremt sunde.
2 økologiske æbler, kernehuset fjernet og skåret i store både
1 granatæble, pillet for hinder og skal
1 økologisk citron, skåret i kvarte
1 lille kvist rosmarin
Kør samtlige ingredienser på en juice/saftpresser
– ja, citronen skal i med skræl og hele molevitten – til al saften er frigivet.
Madlavningstip: Prøv at erstatte æblerne med pærer og citronen med lime eller appelsin. En vild men fantastisk tilføjelse er 75-100 gr skrællet kålrabi.
Fra Oscar Umahro Cadogan og Telma Pil Jespersens “Køkkenrevolution for hele familien”