Til 1 person
2 æg
1 bæger æggehvider
2 spsk mælk
Salt
2 spsk olivenolie
Fyld:
100 g spidskål
150 g gulerod
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk pesto af oliven- eller rapsolie
1-2 spsk sojasauce (kan udelades)
50 g røget laks
Evt.: tørristede nigellafrø og lucernespirer til pynt
Pisk æg og hvider sammen med mælk og lidt salt.
Varm fedtstoffet op på en pande. Steg din æggewrap ved svag varme.
Snit kålen fint, og skær gulerod i tynde skiver. Hak bredbladet persille, steg det hele i pestoen på en pande, og tilsæt sojasauce.
Server wrappen med fyldet, og pynt med laks og evt. nigellafrø og bønnespirer.
Det får du:
Protein: fra æggehvide og laks
Fiber: fra spidskål og gulerod
Monoumættet fedt: fra æggeblomme, pesto, olie og laks
Omega-3: fra laks
Fra bogen ‘Diabeteskuren – Spis dig rask af’ Alice Appel Hartvig og Majbritt L. Engell.
Forrige artikelSukkerfri sodavand gør dig fed
Næste artikelCamille Jones: “Jeg måtte omdefinere min drøm”