Ærtepandekager med pocheret æg

Af: Fra bogen "Nemt Glutenfrit"

Foto: Wichmann+Bendtsen og Line Klein

Ærtepandekager er en fin måde at få grøntsager ind i morgenmaden eller brunchen. Prøv denne opskrift fra bogen “Nemt Glutenfrit”.

2 personer

Det skal du bruge

Pandekagedej

200 g bælgede ærter

2 tsk. majsmel

1 æg

salt og peber

1 spsk. olivenolie

1 spsk. Smør

Pocherede æg

1 spsk. eddike

1 tsk. salt

2 æg

2 skiver bacon

Sådan gør du

Kog ærter i saltet vand i 2 min. Hæld vandet fra, kom ærterne i en foodprocessor, og blend med majsmel, æg, salt og peber, til det bliver en flydende dej. Steg små pandekager på en slip-let pande i en blanding af olie og smør i ca. 2-3 min. på hver side.

Steg bacon på en pande eller i ovnen, og hæld fedtet fra. Læg skiverne til afdrypning på fedtsugende papir.

Bring en gryde vand i kog, tilsæt 1 spsk. eddike og 1 tsk. salt, og lav en hvirvel i vandet midt i gryden med et piskeris. Pochér æggene et ad gangen i vandet i ca. 3 min. Anret de pocherede æg på pandekagerne, og pynt med bacon.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*