Nyheder

Aidskampagne med humor

30. marts 2007

Når frivillige landet over drager i dag drager ud for at samle ind til Aidsbekæmpelse, så er det iført røde klovnenæser. For kampagnen skal være en hyldest til livet.

I dag vil et stort antal frivillige iføre sig den røde klovnenæse og samle penge ind til kampen mod hiv og aids. Men der er også røde næser på den kunstplakat, der skal følge indsamlingsdagen på vej.Vagabond i farverPlakatens motiv er en ny og farverig kommentar til Storm P's værk “Tilbage til naturen”, hvor en stor og trist grå menneskemængde vandrer i flok, mens en glad vagabond i farver går væk fra flokken.

På Jan Egeskovs nye plakat er der til gengæld ingen mennesker i den grå zone – de går i stedet glade rundt iført klovnenæser i en lysegrøn skov.

Oplagt valgMen selvom der er lavet om på Storm P's oprindelige værk, så var det oplagt at bruge lige netop hans “Tilbage til naturen”, siger kunstner Jan Egeskov.

– Storm P's oprindelige plakat er en hyldest til livet. Og det er det, de har brug for i Afrika, siger plakatkunstneren Jan Egeskov, som altså har tegnet kunstplakaten søndagens indsamling mod hiv og aids.

Forrige artikelKræsenhed kan forebygges

Næste artikelForbud mod fem nye euforiserende stoffer

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.