Akupunktur mod autoimmune sygdomme?

Jeg lider af to autoimmune sygdomme – Fokal Segmental Glumerole Sklerose og Melas syndrom – de sidste par år er det gået stærkt med symptomer. Kan akupunktur hjælpe med at stoppe immunsystemet i at angribe mine organer?

Den ramte

 


 

Mange tak for din mail. Det er et godt spørgsmål, du stiller.

Jeg har ikke indgående kendskab til de to sygdomme, du lider af, men så vidt jeg er orienteret, så er Melas syndrom noget, der sidder på generne?

Akupunktur kan selvfølgelig ikke ændre på dem, men de symptomer, der er, kan faktisk godt hjælpes med akupunktur. Om ikke helt, så til en vis grad.

Og sådan er det med akupunktur. Uanset hvad lidelsen bliver kaldt, så behandler vi ud fra de symptomer, der generer, og de ubalancer, der ligger til grund. I dit tilfælde vil det bl.a. være at balancere dit immunsystem.

Jeg behandler andre med autoimmune sygdomme, som føler, at det bekommer dem virkelig godt, men jeg siger på ingen måde, at det kan helbrede dem fuldstændig.

Handler det om hjernesygdomme vil det helt sikkert være et godt skridt at få en ernæringsterapeut på banen og være villig til radikale kostændringer.

Tarmen er vores anden hjerne – så at sige.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Med venlig hilsen

Catrine Marcussen, akupunktør

1 kommentar

  • Hannah Faber siger:

    Det kunne være godt at høre mere om akupunktur og hvilke symptomer der med held kan behandles.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *