Kan akupunktur hjælpe på barnløshed?

Jeg har problemer med barnløshed nu på 6. år og er led og ked af det hele …

Jeg har hørt, at akupunktur kan hjælpe. Kan du fortælle lidt om, hvordan og hvorledes?

Er der bøger eller andet, hvor jeg kan lære at støtte min proces selv?

Den triste

 


 

Kære du, tak for dit meget relevante spørgsmål – ikke mindst set i lyset af, at hvert sjette par har problemet med barnløshed og skal have hjælp til at blive forældre. Det er immervæk mange. Og tendensen går desværre den forkerte vej uden, at nogen kan sige helt hvorfor.

Jeg behandler rigtig mange med problemet barnløshed i min klinik, uanset grund. Flere private fertilitetsklinikker tilbyder det også (dog kun i forbindelse med ægudtagning/oplægning) og det gør de fordi de (modsat hospitaler) har friheden til det, og fordi det hjælper.

For mig giver det bedre mening, at du finder et sted, hvor du kan komme ind i et godt forløb og få akupunktur en periode op til ægudtagning/oplægning og evt. også efterfølgende. Det er jo ikke kun en graviditet, du ønsker, det er også at være gravid i 9 måneder og føde et levedygtigt barn og helst også opleve en naturlig og god fødsel og undgå fødselsdepression.

Dette kræver, at blodets kvalitet er godt, at milten er i god form, at din energi flyder, som den skal, at du ikke er stresset, at dine hormoner er i balance osv. For mandens vedkommende nytter det ikke noget med for sløve eller for få/dårlige sædceller. Alt dette kan akupunktur støtte dig/jer i.

Akupunktur kan jo ikke gå imod naturen, men den støtter op om den på blideste vis.

I min klinik arbejder jeg både med fertilitetsmassage og akupunktur i hver behandling.

Der findes en del gode bøger om at spise sig gravid.

Jeg udkommer snart med et onlinekursus, hvor du lærer at give dig selv fertilitetsmassage, akupressur, eliminere stress, hvilken kost, der kinesisk set støtter dig bedst og hvilke kosttilskud, du og din mand bør indtage ud fra, hvilke udfordringer I har.

Hold øje med min hjemmeside www.klinik-lyspunkt.dk og kig under ”onlinekurser” Måske er det allerede udkommet, når du læser dette?

Jeg ønsker dig held og lykke med det hele.

Kærlige hilsner

Catrine Marcussen, akupunktør

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*