Akupunktur mod dropfod?

Jeg er en mand i halvfjerdserne, der lider af dropfod i middelsvær grad.

Den kom efter en blodprop i hjernen for 4 siden. Går ture, men udtrættes efter et kvarters tid.

Hvordan kan jeg forbedre min livskvalitet?  Jeg tænker på akupunktur.

Mvh

En dropfodsbesværet mand

 


 

Kære du.

Ja, det er anstrengende at gå med en dropfod, for du skal jo hele tiden sørge for, at få den løftet med så godt det kan lade sig gøre.

Det er svært, når dropfod er opstået som følge af blodprop, for er det en skade, der er grunden, kan vi ikke bare live det op igen. Men når det er sagt, så er der faktisk akupunkturpunkter, der arbejder med hjernen og nerveforsyning. Jeg har flere gange haft gode resultater med at behandle nerveproblemer og føleforstyrrelser i fødderne. Men om det vil hjælpe dig, det kan jeg ikke sige på forhånd.

I min klinik behandler jeg ikke folk en masse gange, hvis der ikke ses fremgang, så hvis du har mod på at få 5-6 behandlinger og derefter gøre status, vil jeg da anbefale dig at prøve.

Hvis akupunktur ikke hjælper, så ved jeg, at man kan få et hjælpemiddel, som er en lille dims der hjælper med at få løftet foden, når man træder fremad. Det vil en bandagist nok kunne hjælpe dig med.

Mange venlige hilsner

Catrine Marcussen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*