Alfa 1

Hej brevkasse.

Jeg er en mand på 47 år og fik konstateret Alfa 1 for ca. 5 år siden den gang tog jeg mig ikke særligt af det men er nu begyndt at tænke meget over fremtiden og hvor lang den bliver. Er dejligt gift og har 3 skønne unger og jorens dejligst barnebarn.
Jeg er begyndt at blive utrolig bange for at blive så dårlig/leve længe nok til at vi ikke når at opleve alle de ting og turer vi har drømt om når vi vil få tid til det.

Jeg klarer mig fint til daglig når blot jeg ikke skal anstrenge mig fysisk så kniber det med luften og det er der jeg bliver bange og tænker hvor hurtigt det vil udvikle sig. Ville det være godt at presse mine lunger under fysisk træning eller vil det virke modsat er meget i tvivl om jeg selv kan gører noget andet end at gå turer og passe min have

Håber meget at høre fra jer


Tak for mailen. Jeg vil stærkt tilråde dig at blive medlem af Danmarks Lungeforening. tlf. 3874 5544. Deres senste medlemsblad, LUNGENYT nr. 4/2006, indeholder fine artikler om netop dine problemer, har gode anvisninger på, hvordan man håndterer angsten. Det er i øvrigt en fin forening.

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*